Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Μπας κι έρχεται για την Αγιά Σοφιά;


Βρε, λέτε γιαυτό να' ρχεται ο Ερντογάν στην Ελλάδα; Για να εγγράψει σε κανά Υποθηκοφυλακείο την Αγιά Σοφιά;
Για όλα μας έχω ικανούς τον τελευταίο καιρό, για να πάρουμε καμιά εμπορική συμφωνία και καμιά επένδυση, μπορεί να δεχτούμε τα πάντα, και την Ακρόπολη δίνουμε και τη μάνα μας πουλάμε και χωρίς καμιά κόκκινη γραμμή και κουραφέξαλα...

Αντιγράφω από το Cerebralism:


"Για ακόμα μία φορά η Τουρκία προκαλεί το ελληνικό χριστιανικό αίσθημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet, ο γενικός διευθυντής βακουφικών ιδρυμάτων (τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς σε ναούς, μοναστήρια, σχολεία κ.ά.) της Τουρκίας, Γιουσούφ Μπεγιαζίτ, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγια-Σοφιάς!
Και ως εκ θαύματος… οι γνήσιοι τίτλοι ανήκουν στο όνομα Ebulfetih Sultan Mehmet, γνωστός ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής. Θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους Οθωμανούς Σουλτάνους, που ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι θεωρούν ως μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία τους, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Όπως διευκρινίζει με σκωπτική διάθεση η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγια-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...