Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μολύβι-δελτίο, αλλά ..."ΚΛΕΙΣΤΟ" το Πρακτορείο!!!


Ένας Προπατζής, διάβασε τη χτεσινή ανάρτηση για τα παράξενα να τα πω, γκάφες να τα ονομάσω, λαμογιές να τα κρυφομιλήσω, τέλος πάντων για κάτι "κουλά" που γίνονται στον ΟΠΑΠ με το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μου έστειλε ένα mail, που μου λέει τα ακατανόμαστα για μια ομάδα υπαλλήλων, που είναι λέει μέσα στον ΟΠΑΠ και μου είπε κι ένα Αρτινό όνομα (!!!), που έχουν στήσει λέει παραμάγαζο και τα κονομάνε χοντρά και από παράμομους ιντερνετικούς που τους χρησιμοποιούν σαν Δούρειο Ίππο, για να απογοητεύνται οι μεγαλοπαίκτες με τα διάφορα περίεργα που συμβαίνουν και να στρέφονται σε αυτούς (τους ιντερνετικούς)...

Εγώ δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά, αλλά οι Προπατζήδες αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο και θα κάνουν λέει προειδοποιητική 24ωρη απεργία το Σάββατο 22 Μαΐου, την μέρα δηλαδή του Τελικού του Champions League (Μπάγερν-Ίντερ) και μετά θα κάνουν και 48ωρες κατά την διάρκεια του Mundial.

Κι αν νομίζετε ότι οι διάφορες προκηρύξεις που διαβάζετε είναι σκληρές, διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ
(τα bold δικά μου):

"...Αντίπαλοί μας είναι τα ιδιωτικά συμφέροντα, ξένα και ντόπια, που εδώ και μια δεκαετία σχεδιάζουν την πειρατική επίθεση στον ΟΠΑΠ. Τα κέρδη για τον "Αθλητισμό και τον Πολιτισμό" θέλουν να τα περάσουν στολίδι στον λαιμό τους.
Εμείς αποφασίσαμε να τους περάσουμε το σχοινί που θα κρεμαστούν. Τόσο προδομένοι νιώθουμε. Τόση είναι η οργή μας.
Στο ίδιο ποτάμι θα πνίξουμε και τα αφεντικά και τους υπηρέτες τους
...
...
Τώρα δεν είναι μάχη. Είναι ο πόλεμος. Και όποιος δειλιάσει, θα κηρυχτεί λιποτάκτης. Όποιος σπείρει τη διχόνοια, θα στηθεί στον τοίχο. Το δίκιο μας μας δίνει δικαιώματα έκτακτης ανάγκης. Ξηλώστε τις μηχανές όποιου τολμήσει να βάλει κλειδί στην πόρτα πρακτορείου. Κλείστε τους όπου ανοίξουν. Αυτή η μάχη δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ..."

Έχει κι άλλα πολλά στο mail, που θα τα βγάλω, αφού πρώτα τα διασταυρώσω. Γιατί αν στ' αληθινά η Ομοσπονδία των Πρακτόρων έχει τόσο πολύ αγριέψει, που λέει πχ: "
Στάχτη να γίνουν. Καλύτερα να κλάψουν 100, παρά οι οικογένεις πέντε χιλιάδων" (!!!), τότε θα δούμε πολύ χοντρά πράγματα...
Τι να πω, ψυχραιμία παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...