Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Αμαρτίες γονέων, παιδεύουν Μενιδιάτες...


H oμάδα πρωτοβουλίας για ένταξη του δήμου Μενιδίου στην περιοχή Άρτας, συνεχίζοντας τον αγώνα της, κλείνει την εθνική οδό στο Μενίδι, το Σάββατο 8-5-2010 στις 18:30.
Στην ανακοίνωση η ομάδα πρωτοβουλίας υπογραμμίζει:
«Διεκδικούμε ουσιαστική μεταρρύθμιση, προσανατολισμένη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και το συμφέρον της χώρας κι όχι την προσαρμογή της στην ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Το Μενίδι ανήκει στην ανθρωπογεωγραφική ενότητα της Άρτας όπου, σύμφωνα με το άρθρο 101 του Συντάγματος, τη φιλοσοφία του σχεδίου Καλλικράτης, την ανάγκη πραγματικού εκσυγχρονισμού της χώρας και για όφελος της εθνικής οικονομίας, πρέπει να ενταχθεί».

Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη διαμαρτυρία των κατοίκων του Μενιδίου, στα τέλη Μαρτίου.
Αν ρωτήσετε την γνώμη μου, έχουν χίλια δίκια, αλλά δεν πρόκειται να τα βρούν, γιατί δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ορίων Νομών.
Πάντως για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, μεγάλη ευθύνη έχουν οι παλιότεροι Μενιδιάτες, που όταν είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν, διάλεξαν Αιτωλοακαρνανία, γιατί οι Σταμάτηδες είχαν δύναμη κι αυτοί ήθελαν να έχουν κάποιον "δικό" τους ισχυρό στην Αθήνα, ν' "αγγέψουν" κανά ρουσφετάκι, ή μήπως κάνω λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...