Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ένα blog για την Πάργα...


Μου ζητήθηκε από ένα φίλο να "διαφημίσω" το blog του για την Πάργα και το κάνω με χαρά, γιατί η Πάργα ήταν από παλιά από τους αγαπημένους μου προορισμούς.
Κι όταν λέω παλιά, εννοώ από την εποχή που στον Βάλτο υπήρχε το Club Meditarrenee και μια ψαροταβέρνα, ενώ λίγο αργότερα προστέθηκε και το self-service του Καρκαμπούνα!!!

Μέσα στην Πάργα σχηματίζονταν ουρές από τουρίστες έξω από τον ΟΤΕ για τα δύο μοναδικά τηλέφωνα για το κοινό και σπάνια έβλεπες Έλληνα τουρίστα, κυρίως Γάλλους, Γερμανούς και Ιταλούς, ανάλογα με τον μήνα του Καλοκαιριού...

Τα χρόνια πέρασαν, η Πάργα έγινε πασίγνωστη και πολυσύχναστη. Παραμένει όμως πανέμορφη και όταν πίνεις το κρασάκι σου στα "Τρία Πλατάνια" χαζεύοντας από ψηλά τον Βάλτο, το ηλιοβασίλεμα, ηρεμεί η ψυχούλα σου. Και για όσους δεν αρέσει τόσο πολύ το μπάνιο με πολυκοσμία, το Σαρακίνικο είναι δυο βήματα παραπέρα, με κρυστάλλινα νερά, ένας παράδεισος...

Κι αφού είπα τα δικά μου κι αναλογίζομαι κατά πόσο φέτος θα μπορέσω να ξεκλέψω κανα Σαββατοκύριακο, δίνω το λόγο στον φίλο συνμπλόγκερ:


"Πριν 3 εβδομάδες δημιούργησα ένα τουριστικό Blog για την Πάργα (
http://pargaepirus.blogspot.com/) με σκοπό την προώθηση της Πάργας και της ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και την προσέλκυση Τουριστών απο ολόκληρο τον κόσμο!
Δυστυχώς ο τουρισμός λόγω τον τελευταίων διαδηλώσεων και άλλων δυσάρεστων γεγονότων εχει δεχθει ήδη σημαντικό πλήγμα καθως ακυρώθηκαν χιλιάδες κρατήσεις και πλήγηκε η εικόνα της χώρας μας. Ο Τουρισμός αποτελεί περίπου το 17% του ΑΕΠ της χωράς και απασχολεί σημαντικό ποσοστό του εργατικού δυναμικού της Ελλάδος! Ο καθένας o οποίος μπορεί πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να μπορεί για να στηρίξει και να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό καθώς ο τουρισμός θα συντέλέσει σε σημαντικό βαθμό έτσι ώστε να ξεπέρασουμε την τρέχουσα οικονομική κρίση. Η προσπάθεια του καθενός μας θα παίξει ζωτικο ρόλο έτσι ώστε Ελλάδα να καταφέρει να ορθοποδήσει και πάλι!
Στο blog ο επισκέπτης μπορεί να δει φωτογραφίες απο την Πάργα, Video απο την Πάργα, να βρει χρήσιμα link όπως πχ για τον καιρό της Πάργας, να ενημερωθεί για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στην Πάργα, να δει διαφόρες προτάσεις σχετικά με μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάργα. κτλ.
Στις πρώτες τρεις εβδομάδες το blog έχει δεχθεί περίπου 3200 επισκέψεις απο 40 περίπου χώρες. "

Ntitoras Christos
Mobile Phone: +306947269306
E-mail: christosnor@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...