Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παπατζήδες!!!


Διάβασα ότι σήμερα, στις 3:30 μ.μ., το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο διοργάνωσε συνέδριο με θέμα: "Η οργάνωση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα".
Και μάλιστα όπως διαβάζω, "αποτυπώθηκε, από κυβερνητικούς εκπροσώπους, το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας της ελληνικής αγοράς των τυχερών παιχνιδιών και διαφάνηκαν οι προθέσεις και οι στόχοι της κυβέρνησης ως προς την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του"...

Οπότε αγαπητοί φίλοι καταλαβαίνετε ότι μιας και τα 'καναν ρόιδο με την υπόλοιπη αγορά όπου επικρατεί το "ο σώζων εαυτόν σωθήτω", αφού τα πάντα έμειναν ανεξέλεγκτα και τα καρτέλ κάνουν ό,τι θέλουν, είπαν να ασχοληθούν με την αγορά των τυχερών παιχνιδιών, που την κατέχουν και καλύτερα, σαν παπατζήδες που είναι!!!

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, καλά κάνουν οι πολιτικοί μας και ρίχνουν βάρος σ' αυτό. Άλλωστε τι είναι οι εκλογές; Ένα τυχερό παιχνίδι είναι, ρίχνεις το δελτίο σου στην κάλπη και περιμένεις να δει τι θα σου κληρώσει!!!

Πάντως, πρέπει να είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, γιατί εδώ και δεκαετίες γίνονται απανωτά jackpots, κανένας δεν κερδίζει, όλοι χάνουν:

Σε διαφάνεια ποντάρουν; Σκοτάδι και καλόγεροι με offshore βγαίνει...

Σε σοσιαλισμό ποντάρουν; Σκληρός νεοφιλελευθερισμός βγαίνει...

Άστα να πάνε, όλοι χάνουν...

Όλοι; ε όχι κι όλοι... Αυτοί που διοργανώνουν το παιχνίδι, βγαίνουν πάντα κερδισμένοι κι η γκανιότα δεν είναι φραγκοδίφραγκα, δεν είναι παίξε-γέλασε, είναι πλούτος, δύναμη, επιρροή, εξουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...