Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν...


Στον αέρα βρίσκονται δεκάδες επενδύσεις ενταγμένες στον Αναπτυξιακό Νόμο και στα όρια της χρεοκοπίας δεκάδες επιχειρηματίες που θέλησαν να επενδύσουν, αλλά έπεσαν θύματα κατασκευαστικής εταιρίας και μάλιστα με μία μέθοδο που μπορεί να αγγίζει τα όρια της απάτης.
Η κατασκευαστική ουσιαστικά έχει χτυπήσει «κανόνι» αφού πρώτα προεξόφλησε δεκάδες επιταγές από επενδυτές χωρίς ποτέ να ολοκληρώσει το φυσικό αντικείμενο.

Πρόκειται για την εταιρία
Polygons που έχει έδρα στα Γιάννινα και τα τελευταία τρία χρόνια βρέθηκε να μονοπωλεί τον κατασκευαστικό χώρο της Ηπείρου.
Κυρίως αναλάμβανε επενδύσεις που ήταν ενταγμένες στον Αναπτυξιακό Νόμο και σήμερα έχει αφήσει στην κυριολεξία στα κρύα του λουτρού πάνω από είκοσι επενδυτές στο Νομό Ιωαννίνων.
Είχε αναλάβει να παραδώσει τις επιχειρήσεις τους με το κλειδί στο χέρι, όμως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας είναι ουσιαστικά εξαφανισμένοι και φυσικά δεν απαντούν στις επίμονες αναζητήσεις των πελατών τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν πρόκειται απλά για ένα «κανόνι» που σκάει στην αγορά λόγω και της οικονομικής κρίσης.
Η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη και φαίνεται ότι σε αυτή εμπλέκονται στελέχη τραπεζών αλλά και υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένα με τους απαραίτητους ελέγχους.


ΚΕΝΤΡΙ
: Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα, πηγαίνετε εδώ.
Πάντως τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν ιδιαίτερα στην Ήπειρο και όλο και περισσότερους ακούω να σκέφτονται να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλού.
Άλλωστε οι Ηπειρώτες δεν είναι άμαθοι από ξενιτεμούς. Προβλέπω να ξαναρχίσει να πέφτει κλάμα στα πανηγύρια τα ξημερώματα, όταν οι κλαριντζήδες θα τραγουδάνε το "Τώρα στα ξεχωρίσματα έλα γιέ μ' να φιληθούμε..."!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...