Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Το δούλεμα καλά κρατεί στο Δημαρχείο της Άρτας...


Για την εγκατάλειψη του διατηρητέου αρχοντικού Παπακώστα έχω βαρεθεί να γράφω. Για τις διάφορες δικαιολογίες που σκαρφίζονται στο Δημαρχείο το ίδιο, να, κοιτάξτε εδώ...
Όμως σήμερα το πρωί, πήρα την "ΕΡΕΥΝΑ" και νοιώθω σα να μου έτριψαν όλες τις αναρτήσεις στην μούρη, σα να στάθηκε πάνω μου ο Δήμαρχος Πάνος και να μου είπε με φωνή α-λα Καραμπίνα: "ΣΕ ΤΑΠΩΣΑ"!!!

Διάβασα ότι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την προγούμενη βδομάδα, κούναγε ένα φάκελο πάνω από το κεφάλι του και μετά τον βρόντηξε πάνω στο τραπέζι λέγοντας "Οι αντιλήψεις και οι απόψεις ότι για το κτίριο Παπακώστα ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα, αδιάψευστος μάρτυρας είναι αυτό εδώ το πράγμα» και μετά τον παρέδωσε στους δημοσιογράφους.
Αυτός ο φάκελος λοιπόν υποτίθεται ότι περιέγραφε αναλυτικά είκοσι περίπου δράσεις της Δημοτικής Αρχής για το θέμα του κτιρίου Παπακώστα.

Ένοιωσα άσχημα, δεν σας το κρύβω, ένας κόμπος έσφιξε τον λαιμό μου, καθώς συνειδητοποίησα πόσο τον αδίκησα τον Δήμαρχο...

Αυτός σκιζότανε για μας κι εμείς τον υποτιμούσαμε και του γκρινιάζαμε κιόλας!!!



Και μετά, επανήλθα στην Αρτινή πραγματικότητα...Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Γυρνάω σελίδα και διαβάζω στις παραπολιτικές στήλες:

"Ο Δήμος Αρταίων πότε αντιδικεί και πότε συνδιαλέγεται με κάποιον κύριο Χρήστο Γούνη φερόμενο ως ιδιοκτήτη του διατηρητέου Παπακώστα για να φτάσουμε στο 2009 για να μάθουμε πως ο κ. Γούνης δεν είναι καν ιδιοκτήτης του ακινήτου.... Οέο.
Εν τω μεταξύ το διατηρητέο ήδη έχει καταρρεύσει.....
Έξυπνο έτσι;
Όλα αυτά έχοντας ο δήμος νομικούς συμβούλους που πληρώνουν οι δημότες, κάνοντας νομικές παραστάσεις και αποδεικνύοντας στην πράξη πως στο κτήριο του Δημαρχείου, ή κάποιοι διεκδικούν το ακαταλόγιστο ή τα έχουν τετρακόσια και μας δουλεύουν κανονικά.
Έτσι αγαπητοί αναγνώστες μου, και το κτήριο έπεσε, και πολυκατοικία θα γίνει και ο δήμος έκανε όσα ...έπρεπε και τα έξοδα υπεράσπισης του δημοτικού συμφέροντος ...πληρώσαμε
Το σκορ καταγράφει την απόλυτη αλήθεια.
Πολίτες: Σημειώσατε, μόνο έξοδα - Πραγματικοί ιδιοκτήτες, δικηγόροι, εργολάβοι: σημειώσατε, τα πάντα όλα...
Αν ήταν ματς ποδοσφαίρου, ο δήμος σε ρόλο διαιτητή, θα περνούσε πειθαρχική επιτροπή διαιτησίας. Αλλά δυστυχώς για όλους εμάς, δεν είναι ματς αλλά η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε για την οποία μάλιστα ο δήμαρχός μας δηλώνει υπερήφανος."

Το διάβασα ο καψερός και αναρωτήθηκα τι θέλει να πει ο ποιητής...

Μετά από κάμποσα τηλεφωνήματα έμαθα ότι το Δικαστήριο αθώωσε το 2009 τον κ. Γιούνη, διότι όπως τελικά υποστήριξε στη δίκη ο συνήγορός του, δεν είναι αυτός ο ιδιοκτήτης αλλά η σύζυγός του κ. Δήμητρα, σύζυγος Χρήστου Γιούνη και Γεώργιος Παπακώστας εκ των συνδιοκτητών!!!

Δηλαδή έτσι για να καταλάβω, τόσα χρόνια πηγαίναμε στα δικαστήρια και κανένας δεν σκέφτηκε να πάει στο Υποθηκοφυλακείο να δει σε ποιόν ανήκει το διατηρητέο αρχοντικό;;;

Και επιμένουμε να λέμε ότι είμαστε σοβαροί άνθρωποι και προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου;
ΠΑΡΑΑΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Δεν απαντάει κανένας, που 'λεγε κι η μάνα Μήτση, άρα λογικό θα 'ναι!!!

Βρεεεεεεεεε, άντε χάσου, ...μυρμηγκάκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...