Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Μήπως είμαστε ξέφραγο αμπέλι;


Και νέα ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Άρτα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, με θύμα ταχυδρομικό υπάλληλο των ΕΛΤΑ από τον οποίο οι δράστες άρπαξαν 22.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Τα χρήματα προορίζονταν κατά κύριο λόγο για συντάξεις του ΟΓΑ.
Ήταν περίπου στις 10.40 όταν ο ταχυδρομικός υπάλληλος, πριν προλάβει να κάνει τη διανομή, ήρθε αντιμέτωπος με δύο ληστές οι οποίοι του άρπαξαν τα χρήματα και του πήραν και το αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν στη συνέχεια στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου ARTA – PALACE. Εκεί, όπως εικάζεται από την Αστυνομία, τους περίμενε και τρίτος συνεργός, με τη βοήθεια του οποίου οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία της Άρτας για τον εντοπισμό των δραστών.
Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη ληστεία που γίνεται στην Άρτα, σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας. Η προηγούμενη ήταν στις 26/5/09 σε τραπεζικό κατάστημα της περιφερειακής οδού με λεία 28.000 €.
από epirusgate

ΚΕΝΤΡΙ: Εκεί στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας είναι ευχαριστημένοι με την αστυνόμευση της περιοχής;
Η ληστεία στην Εμπορική έγινε 200 μέτρα από τα γραφεία τους, η σημερινή ληστεία έγινε 100 μέτρα από εκεί που συνήθηως στήνονται για μπλόκο της τροχαίας, μη τυχόν και ξεχαστεί κανένας και πάει στην ευθεία με πάνω από 50 km/h. Πριν λίγο καιρό είχαν σπάσει την βιτρίνα από το Multirama και είχαν κλέψει υπολογιστές, 50 μέτρα από τον σκοπό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ποιά είναι η γνώμη σας κύριοι με τα πολλά γαλόνια και τα χρυσά αστέρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...