Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΕΣ... Οι "ολοκληρωτικές" λύσεις είναι καταδικασμένες σε αποτυχία...


Τη διαρκή ομηρεία και καθημερινή καταπίεση που υφίστανται χιλιάδες μετάναστες, με ή χωρίς χαρτιά, που ζουν στη χώρα μας περιέγραψαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών οργανώσεων, με τις σκούπες, τις απελάσεις, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ξενοφοβικό κλίμα των τελευταίων ημερών να τίθενται αναπόδραστα στο επίκεντρο. Ο Μοαβία Αχμέτ εκ μέρους του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών υπογράμμισε ότι "οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να μιλούν για πραγματική ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις που επιβάλλουν να είναι βασισμένες στην αρχή της προσωρινότητας, αρνούμενες ουσιαστικά να δώσουν αυτό που ζητάμε εδώ και χρόνια: μόνιμες άδειες παραμονής για όλους τους μεταναστές". Η Λορέτα Μακόλι από την Ένωση Άφρικανών Γυναικών τόνισε πως οι "σκούπες δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα", ενώ εξέφρασε την αγωνία της για το "πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι μετανάστες, οι οποίοι συλλαμβάνονται και αν απελαύνονται πίσω στις πατρίδες τους, όπου μπορεί να κινδυνεύει η ζωή τους".

Η Σόνια Μητράλια απο την καμπάνια "Όχι στον ρατσισμό απο κούνια" επανέλαβε το αίτημα για τη χορήγηση ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά των μεταναστών, που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, ενώ ο Σελίμ Τζαχίν εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων από το Μπαγκλαντές περιέγραψε με αγωνία τον τρόμο που νιώθουν χιλιάδες μετανάστες με τις τωρινές σκούπες, καθώς "φοβούνται να κυκλοφορήσουν, ακόμη και αν ειναι νόμιμοι". Ο ίδιος, εξάλλου, υπήρξε μάρτυρας ενός περιστατικού πριν από λίγες μέρες στα Εξάρχεια, όπου "αστυνομικοί πήραν τη ροζ κάρτα ενός πρόσφυγα και την έσκισαν μπροστά του".

1 σχόλιο:

  1. Εξαφανισμένο από το «ρεπερτόριο» της ψευτό-Αριστεράς και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά σε προβλήματα Ελλήνων ή Ελληνίδων! Την αποκλειστικότητα έχουν οι Λαθρομετανάστες, και σαφώς αυτό υποσκάπτει και μια ακόμη χειρότερη συνιστώσα, την σιχαμένη-ψευδή προπαγάνδα. Προσπαθούν με μεταπολεμική κουμουνιστική πλύση εγκεφάλου και προβοκάτσια να «περάσουν» σε όλους (κυρίως να μας διασύρουν στο εξωτερικό με ψευτιές), ότι οι Έλληνες περνάνε μια χαρά, είναι οι πλούσιοι μεγαλοτσιφλικάδες και ότι όλα τα προβλήματα των λαθρομεταναστών προέρχονται από τον ΑΠΛΟ! Έλληνα πολίτη που πρέπει να αφανιστεί σαν Εθνότητα!

    Τους έχετε δει ποτέ να καταφέρονται εναντίων του «μεγάλου αφεντικού»? Για όλα φταίει ο «κοινός» Έλληνας! πότε είδατε π.χ. το Indymedia να κατηγορεί τον George Soros? (ούτε θα το δείτε). Βγάζουν παραπλανητικές αφίσες (και τρομοκρατικό προβοκατόρικο υλικό ανάλογα την επικαιρότητα), πλασάροντας όλα τα εγκλήματα που κάνουν αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες σε μας!όπως η αφίσα που βλέπετε για την Κούνεβα! Πουθενά η εμπλοκή Αλβανών μαφιόζων οι ρουμάνων Νταβατζήδων! Την πάπια! Εσύ ΕΛΛΗΝΑ πρέπει να νιώθεις ΕΝΟΧΟΣ! (δείτε κάποιο σχετικό βίντεο εδώ: http://youtube.com/watch?v=DYr0AtOhKgg ) Για όλους αυτούς που ήρθαν έτσι με τον τσαμπουκά μέσα στο σπίτι σου! Εσύ φταις επίσης όταν ο πακιστανός βιάζει την κόρη του άλλου Πακιστανού και σφάζονται μεταξύ τους!

    Ο Σομαλός έμπορος ηρωίνης στην Κουμουνδούρου, το βάζει στα πόδια στην θέα της Αστυνομίας, τον κτυπάει διερχόμενο ταξί, φταίει η Αστυνομία που πέρασε και τον «ενόχλησε» στην διακίνηση του λευκού Θανάτου!

    Αυτή την πολιτική ακολουθούν, αυτή την Ανθελληνική πολιτική ακολουθούσαν πάντα όλοι οι υποχθόνιοι γυμνοσάλιαγκες της ψευτό-Αριστεράς!...

    Για πoιες «σιωπές» μιλάνε ακριβώς? Υπάρχουν και οι σιωπές των εκατοντάδων Ελλήνων που μαρτύρησαν στα χέρια των λαθρομεταναστών εγκληματιών μέσα στα σπίτια τους! Που είτε βιάστηκαν, είτε σφαγιάσθηκαν είτε και τα 2! Τις σιωπές του Έλληνα ΗΡΩΑ αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη και την «σιωπή» που έπεσε στο σπίτι του μετά την δολοφονική ενέργεια του αδίστακτου ληστή!, Το παλικαράκι ο Διαμαντής Μαντζούνης, την σιωπή του βουβού πόνου της οικογένειας του έξω από την Μ.Ε.Θ στον Ε.Σ. κανείς δεν την ανάφερε. Το σπίτι του Έλληνα κρεοπώλη που εκτελέστηκε εν ψυχρό στο Γαλάτσι από αλβανούς για 300¬ λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του πηγαίνοντας στην δουλεία, η κοπέλα στο κατάστημα Γερμανός τώρα είναι κάτω από το χώμα εξαιτίας άλλου αλβανού!, Η «σιωπή των ΗΡΩΩΝ που έπεσαν στα ΙΜΙΑ από Τούρκικα πυρα? Των δύο Κυπρίων ΗΡΩΩΝ που εκτελέστηκαν εν ψυχρό πάλι από Τούρκους και τους τίμησαν σε όλο τον κόσμο, εκτός φυσικά από τους δικούς μας ξευτίλο-ανθέλληνες της προδοτικής «αριστεράς»!...

    Ουδεμία «σιωπή» είδαμε να «σπάει» ή κάποια πορεία, η έστω ένα χαρτάκι για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ νηπιαγωγό την οποία απήγαγαν 2 από το Μπαγκλαντές και την βίαζαν επί δύο μέρες, ξεφεύγοντας η δύσμοιρη μέσα από ένα σπασμένο τζάμι, τριγυρνώντας μέσα στα αίματα γυμνή μέσα στο δρόμο στο Παγκράτι! Την κόλλησαν επίσης και σοβαρή ασθένεια την κοπέλα, έκανε βλέπετε το «έγκλημα» να περιπατάει στις 12:00 το μεσημέρι στους δρόμους της χώρας της (οδός Βερανζέρου και Πατησίων) για να πάει στην δουλειά της! Αυτή η Ελληνίδα πότε δεν θα ξεφύγει από την «σιωπή» της...

    Αν ήταν ο κομμουνισμός κάτι πετυχημένο δεν θα κατέληγαν πόρνες και εγκληματίες οι πρώην υπήκοοι αυτών των καθεστώτων! Επίσης αν ήταν κάτι επιτυχημένο η αναρχία θα το είχαν δοκιμάσει άλλα κράτη πολύ πριν από εμάς και μάλιστα με σοβαρούς εκφραστές όχι από τεμπελχανάδες και πρεζόνια! που σπάνε απλά γιατί θέλουν κάποιον να τους δίνει λεφτά αράζοντας και μαστουρώνοντας ολημερίς! Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ! είμαστε υπέρ του κατάπτυστου, ελεεινού καπιταλιστικού προτύπου που μόνο δυστυχία φέρνει και σαπίλα!

    Δώσε το χέρι στον διπλανό σου Έλληνα δίνοντας για άλλη μια φορά ένα «μάθημα» στο νέο μας εχθρό που λέγεται «Νέα Τάξη» και Παγκοσμιοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...