Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Πού είναι επιτέλους η Αστυνομία;;;


Κύριε Μαρκογιαννάκη, θέλω να καταγγείλω ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι, όπως και εκατοντάδες άλλοι, επέβαιναν δικύκλων, χωρίς να φορούν τον απαραίτητο από τον Κ.Ο.Κ. απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό (κράνη).
Οι περισσότεροι κατά την τέλεση του αδικήματος, χρησιμοποιούσαν διάφορα μέσα για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, όπως σκούρα γυαλιά ηλίου, μαντήλια (δήθεν για τον καπνό) κ.ά.

Επίσης, χωρίς να διαθέτουν σχετική άδεια μετέφεραν κουβάδες, τενεκέδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία επηρέαζαν την ευστάθεια των δικύκλων, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Η καταγγελία μου έγκειται στο γεγονός ότι παρά τις κατάφωρες παραβιάσεις νόμων, υπουργικών αποφάσεων και Κ.Ο.Κ., που προανέφερα κανένας δεν συνελλήφθη παρά την παρουσία πάμπολλων αστυνομικών οργάνων στην περιοχή.
Επειδή γνωρίζω ότι δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, πράξτε τα δέοντα, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά...


ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ
στους αεροπόρους, πυροσβέστες, δασοπυροσβέστες, εθελοντές, απλούς πολίτες, που παλεύουν για άλλη μια χρονιά μόνοι τους, εγκατελειμένοι από την επίσημη Πολιτεία...

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...