Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Γιορτή βιβλίου στην παραλία του Βόλου



Αφιερωμένη στη νέα γενιά είναι η φετινή 17η γιορτή βιβλίου που διοργανώνεται από τη Ν.Α.Μ., το Σύλλογο Βιβλιοπωλών-Χαρτοπωλών Ν. Μαγνησίας και το Ε.ΚΕ.ΒΙ. από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στην παραλία του Βόλου.
Θα στηθούν 40 περίπτερα και θα παρουσιαστούν πάνω από 30.000 τίτλοι βιβλίων, ενώ φέτος θα συμμετέχουν και με δικό τους περίπτερο οι πρόσκοποι της Μαγνησίας που διαθέτουν πλήθος εκδόσεων για το περιβάλλον αλλά και τους νέους.
Στην 17η Γιορτή Βιβλίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας θα έχει στη διάθεσή της τρία περίπτερα, για τη διακίνηση έντυπου υλικού, καθώς και φωτογραφικού υλικού από δράσεις φορέων νεολαίας.
Από αυτά ένα περίπτερο θα καταλαμβάνουν όλες οι ενώσεις και οι εφορείες των προσκόπων της Μαγνησίας, ένα περίπτερο η ΕΚΠΟΛ με εκδόσεις και δράσεις και ένα περίπτερο για τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων της Μαγνησίας. Παράλληλα σε κάθε περίπτερο των εκθετών βιβλιοπωλών, θα υπάρχει ένας χώρος με επιλεγμένα βιβλία που αφορούν στη Νέα Γενιά.

Παράλληλες δράσεις
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Πάρκο του Αγίου Κων/νου θα δοθεί συναυλία από ροκ ερασιτεχνικό συγκρότημα στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας μουσικής.
Tο Σάββατο 27 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. στο χώρο του προαυλίου του Αγ. Κων/νου θα δοθεί η διαδραστική-συμμετοχική παράσταση «Γιαπωνέζικοι Κήποι-Μια ιστορία πάνω σ’ ένα μαγικό χαλί.
Τέλος την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 9 μ.μ. θα δοθεί στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου συναυλία με τον Θόδωρο Κουτσοβαγγέλη, «Τριανταφυλλιά ανεμόσκαλα στ’ αστέρια» σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ.
Στις 26 Ιουνίου ημέρα κατά των ναρκωτικών η εταιρία «Πρόταση Ζωής» θα κάνει μία καμπάνια ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών στην παραλία της πόλης.
Όσοι θα βρίσκεστε αυτές τις μέρες στο Βόλο, αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε!
από magnitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...