Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Σιγά, θα σκίσετε κανά καλτσόν...


Διαβάζω για τις αλλαγές που προετοιμάζει ο Καραμανλής και σκιάζομαι με τα κοσμοϊστορικά που θα συμβούνε...
«Μην αναζητείτε τα αίτια της ήττας αλλού, φταίξαμε και οφείλουμε να αλλάξουμε» τόνισε, κάνοντας για μια ακόμα φορά αναφορά σε συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη και τον κόσμο της.
O Κ.Καραμανλής ζήτησε από τους υπουργούς να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο και να περιορίσουν τις σπατάλες. Επίσης εξήγγειλε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους πρέπει να γίνει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, όπως οι αλλαγές στον ΟΣΕ και η πάταξη της φοροδιαφυγής.
Ακόμη αναφέρθηκε στην ανάγκη επιτάχυνσης του διαλόγου σε θέματα διαφάνειας, μνημόνευσε εκ νέου την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών, την οποία η κυβέρνηση θα συζητήσει, έδωσε έμφαση στην επίλυση άμεσων προβλημάτων στην υγεία και έκανε ειδική αναφορά στον τομέα της ασφάλειας.
Είπε ότι θα υπάρξει αυστηρότερη ποινική μεταχείριση στους κουκουλοφόρους, καθώς και αλλαγή πλαισίου που αφορά την ανωνυμία στο καρτοκινητά.

Επίσης θα γίνουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, λίγο περισσότερος Μεϊμαράκης, λίγο λιγότερος Αντώναρος, λίγο αποτελεσματικότερος Πάκης, λίγο διαφορετική Ντόρα...

Ρε, αφήστε τα σάπια, αφού το ξέρατε τι θα συμβεί, γιατί δεν τα αλλάζατε νωρίτερα, μπας κι έβλεπε κι ο κόσμος φως;


Γιατί δεν λέτε αυτό που ξέρει κάθε μικρομάνα; : Οι κυβερνήσεις είναι σαν τις πάνες των ..... μωρών. Χρειάζονται συχνή αλλαγή και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Τα έχουν κάνει σκατά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...