Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

http://foxnews.gr/wp-content/uploads/2008/12/mpakogianni.jpg

Η υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη τινάζει στον αέρα την τάχατες εθνική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με την απόφαση της να επιτρέψει στον ορκισμένο ανθέλληνα υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλοσόσκι να προσγειώσει στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα το κρατικό αεροσκάφος των Σκοπίων που φέρει την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» με την ευκαιρία της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ - Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη.

Μεγάλη ευθύνη για αυτή την στάση της Ντόρας φέρει και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αφού όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του τύπου του υπουργείου Εξωτερικών η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνεννόηση Ντόρας - Καραμανλή.

Η απόφαση αυτή συνιστά υπονόμευση της θέσης της Ελλάδας στο θέμα της ονομασίας και στέλνει λάθος μήνυμα στους Σκοπιανούς, αλλά και σε όλο τον κόσμο, δηλαδή ότι η Ελλάδα ενδέχεται και να υποχωρήσει από τις έως τώρα θέσεις της.

Όλα αυτά που ετοιμάζει η κυρά Ντόρα στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα με τον ανθέλληνα ομολόγο της Μιλοσόσκι αποτελούν απίστευτη πρόκληση για τον ελληνικό λαό και ιδίως για τους Μακεδόνες.

ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

4 σχόλια:

  1. Το Κεντρί του Καρατζαφέρη να το ονoμάσετε το blog. Θα του ταιριάζει γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι φίλε μου τα ίδια θα λες και για τους Έλληνες αθλητές που αποχωρούν από αθλητικές διοργανώσεις, όταν η Σκοπιανή αποστολή κατεβαίνει ως "Makedonja".
    Μην χαρίζεις τόσο εύκολα αυτούς με τους οποίους διαφωνείς στον Καρατζαφέρη. Καλό του κάνεις.
    Καλή συνέχεια Ντορικέ μου φίλε (πώς σου φαίνεται η ταμπέλα;). Σου αρέσει όταν αβασάνιστα την κολλάνε σ'εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ανώνυμε 20 Ιουν 09 4:03 πόσο δουλικός και υποτακτικός της Ντορούλας και της Νεας Τάξης μπορεί να είσαι; Μήπως όμως δεν είσαι Έλληνας και τσούζεσαι τόσο;

    Αθάμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΧΟΣ. Εσχοσ που το δεχτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...