Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

"Περήφανη" Εξωτερική Πολιτική !!!


Αυτοί που παριστάνουν την "ηγεσία" μας ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους: Πώς να μας ξεγελάσουν.
Επί τριήμερο τώρα και βάλε, τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ, καθοδηγούμενα καταλλήλως από την πλέμπα της εξουσίας, εκείνης που αποφασίζει ερήμην της συντριπτικής κοινής γνώμης του λαού, τιτίβιζαν ως φερέφωνα, δια να καταλαγιάσουν τις αντιδράσεις των πολιτών, ότι ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων, δεν θα μεταβεί στην Κέρκυρα για την σύνοδο της Ντόρας με αεροσκάφος που θα φέρει τα διακριτικά του κράτους των Σκοπίων, αλλά με άλλα μέσα, διότι δήθεν ήταν εκτός λειτουργίας λόγω…. βλάβης.
Και βεβαίως όλοι είδαμε τον κ. Μιλόσοφσκι να καταφτάνει όχι με αεροσκάφος της κρατικής εταιρείας των Σκοπίων αλλά με το αεροσκάφος της «Δημοκρατίας» τους και προσωπικώς έμεινα…. κεχηνώς.
Ήταν δυνατόν οι Σκοπιανοί να άφηναν μία ανέλπιστη για αυτούς ευκαιρία να προσγειωθούν εξ οφίτσιο ως «Μακεδόνες» σε Ελληνικό έδαφος; Και βεβαίως να τα εκμεταλλευτούν καταλλήλως;
Ο κ. Πρωθυπουργός και η κ. Υπουργός των Εξωτερικών είναι εκτεθειμένοι και οφείλουν εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό, διότι πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτοί που παριστάνουν την ηγεσία μας δεν πρέπει να μας ξεγελούν, σε συνεργασία με τους γνωστούς-άγνωστους ξένους, για να μας πείσουν να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους με το έτσι το θέλω.
Και όταν κάποιος τους τα πει αυτά, παριστάνουν τους προσβεβλημένους και τους
θιγμένους και δέχεται σωρεία επιθέσεων ως δήθεν υπερπατριώτης Ελληναράς, ρατσιστής και ένα σωρό άλλα προσβλητικά, από την αυθεντία των πολιτικών, που δεν επιδέχονται μύγα στο σπαθί τους και που μόνο αυτοί έχουν δίκαιο και τα ξέρουν όλα….
Εξοργίζονται και απειλούν. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα τότε, γιατί δέχτηκαν να συζητούν σύνθετο όνομα που να φέρει πάντα την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, γιατί δεν χρησιμοποιούν το βέτο για να σταματήσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας και την αμφισβήτηση της Ελληνικής επικρατείας, γιατί δέχτηκαν το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο και γιατί έχουν εγκαταλείψει το κύριο θέμα περί εισβολής και κατοχής της νήσου από τους Τούρκους, γιατί δέχονται τα παιχνίδια των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, γιατί δεν υπερασπίζονται το καθεστώς της Ίμβρου και της Τενέδου και της Ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία, γιατί….;

Απάντηση: Επειδή δεν είναι ηγέτες. Επειδή δέχθηκαν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, κύριος οίδε με ποια προσωπικά ανταλλάγματα!
από Σύνδεσμος 71

ΚΕΝΤΡΙ : H de facto αναγνώριση είναι γεγονός. Ό,τι και να μας πούνε, όσο και να προσπαθήσουνε να μας κοροϊδέψουνε και να μας αποπροσανατολίσουνε, η ουσία είναι ότι ο Πύργος Ελέγχου της Κέρκυρας έδωσε άδεια προσγείωσης σε αεροσκάφος με τα διακριτικά "Republic of Macedonia". Και φυσικά με άνωθεν εντολή...
Πώς το είχε πει ο σεβαστός σας πατερούλης; "Σε 10 χρόνια ποιός θα θυμάται την ονομασία;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...