Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ξεφωνίστε τους με mails

Εκτός από τον προστάτη των Τεχνών Λαμπράκη και τον Αγιορείτη Ψυχάρη, και στο "ΕΘΝΟΣ" του εθνικού μας εργολάβου Μπόμπολα, μπορείτε να διαβάσετε για την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν στο περιθώριο των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης.
Ακόμη και σήμερα μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=4216906

"H υποδοχή του κ. Eρντογάν χθες στο Mέγαρο Mαξίμου δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη στην Aθήνα του Tούρκου πρωθυπουργού το 2004, όταν ο κ. Kαραμανλής και η κυβέρνησή του θεωρούσαν ειλικρινείς τις υποτιθέμενες δεσμεύσεις του κ. Eρντογάν για.. άρση του casus belli και για σύντομη επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Xάλκης..."


Το άρθρο υπογράφεται από τον δημοσιογράφο της εικονικής πραγματικότητας Νίκο Μελέτη. Εγώ του έχω ήδη στείλει mail με την ερώτηση εάν η κυρία Ερντογάν φορούσε μονόχρωμη ή εμπριμέ μαντήλα και ζητάω επίσης διευκρινήσεις για το αν η Νατάσα φορούσε ταγεράκι ή μη.

Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και βομβαρδίστε τους με mails. Ξεφωνίστε τους παντού... Είναι αλήτες και τους αξίζει!!!

Τα στοιχεία του δημοσιογράφου της συμφοράς, όπως τα δίνει ο ίδιος στο τέλος του άρθρου είναι:

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
nmeletis@pegasus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...