Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αχ κύριε Πάνο τους κακομαθαίνεις έτσι ανοιχτοχέρης που είσαι...

(κάτσε να τον κουφάνω τώρα...)

Ήρθε ο Μπένος, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών, πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας, έφαγε, ήπιε, έβγαλε κι ένα λόγο για την αναγκαιότητα διαφύλαξης της κληρονομιάς και έφυγε για Γιάννενα. Όταν ήταν στο Πολιτισμού δεν ήξερε την λύση, τώρα που είναι τέως, την βρήκε!!!
Ίδρυσε τον Σύλλογο "Διάζωμα" και ήρθε να πει στους ιθαγενείς : "το ΔΙΑΖΩΜΑ έχει σαν αποστολή του να βρει χρήματα απ’ τον ιδιωτικό τομέα για την ανάδειξη των μνημείων, απευθυνόμενο σε μεγάλες οικονομικές δυνάμεις αλλά και σε απλούς πολίτες". Κοινώς ξηλωθείτε...

Αλλά τον χάρηκα τον Δήμαρχό μας τον Πάνο. Αφού πρώτα του έβγαλε έναν λόγο, σκέτο νεκρολογία :
"Ένας φίλος απ’ τα παλιά, Σταύρος Μπένος και πολιτισμός είναι συνώνυμα. Σταύρος Μπένος και Αυτοδιοίκηση είναι πρωτοπορία. Σταύρος Μπένος και βουλευτική ιδιότητα, κεντρική πολιτική σκηνή, είναι καινοτομία. Ταυτόσημες έννοιες στη διαχρονική πορεία του αγαπητού Σταύρου...", μετά άρχισε το δούλεμα, τον πήρε στο ψιλό!!!

Του είπε, στον Θεό σας, :
"Μαζί με το αναμνηστικό με το γεφύρι, ο Δήμαρχος Άρτας κ. Οικονομίδης έδωσε στον κ. Μπένο και τη διαβεβαίωση ότι μόλις θα έρθουν τα καθυστερούμενα στο Δήμο από την κεντρική διοίκηση, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα διατεθεί στο ΔΙΑΖΩΜΑ για την ενίσχυση των σκοπών του."

Το ακούσαμε οι Αρτινοί κι έχουμε πέσει τ' ανάσκελα από τα γέλια!!!

Α, ρε Πάνο, χίλια χρόνια να ζήσεις, πού τα βρίσκεις τέτοια πετυχημένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...