Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Τον χορό του Ζαλόγγου τον ξέρετε;


Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Πρεβέζης κ. Γιώργου Τρυφωνίδη πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Συγχρηματοδοτούμενων Εργων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Κατά την σύσκεψη αποφασίσθηκ , να προχωρήσει η διαδικασία της κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου Πρέβεζας σε προσφερθέντα οικόπεδα του Δήμου Ζαλόγγου!!!!
Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Τρυφωνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εξέλιξη και έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Η απεμπλοκή του Νέου Νοσοκομείου και η προοπτική της κατασκευής του σε γήπεδο του Δήμου Ζαλόγγου τριπλάσιας έκτασης από το προηγούμενο που βρίσκεται στον ίδιο οδικό Αξονα Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και στο πλησιέστερο προς την πόλη της Πρέβεζας σημείο είναι μια επιλογή που δρομολογήθηκε. Στόχος όλων να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και σύντομα να έχουμε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ενταγμένο στο ΕΣΥ που θα προσφέρει στους Πρεβεζιάνους και τους επισκέπτες του Νομού σύγχρονες ιατρικέ υπηρεσίες».
Η παραπάνω εξέλιξη, δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πώς η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει γράψει στα… «παλαιότερα τον υποδημάτων της» τον Λαό της Πρέβεζας, ο οποίος αντιδρά στην κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
Ο νόμος για τις ΣΔΙΤ στον χώρο της υγείας, διευκολύνει την εμπλοκή των ιδιωτών όχι μόνο στην κατασκευή νέων μονάδων, αλλά και στη διαχείρισή τους, είτε αυτό αφορά ολόκληρο το νοσοκομείο είτε κάποια τμήματά του. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι το ξεπούλημα του ΕΣΥ σε ιδιώτες.
Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας, ανάγκασαν την Κυβέρνηση, να… «μετακομίσει» το νέο Νοσοκομείο στον Δήμο Ζαλλόγου, όπου δήμαρχος είναι ο «Γαλάζιος» πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Μικρούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...