Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Αυτό δεν είναι Δήμος, είναι show-variete!!!


www.arta.gr. Αυτό είναι το επίσημο site του Δήμου Άρτας, υποτίθεται. Μόλις πας να συνδεθείς μαζί του, σε πηγαίνει μέσω arta.artinoi.gr, το οποίο ανήκει σε ιδιώτη!!!

Εντάξει, δεν πειράζει και πολύ αυτό, αδυναμίες είναι άλλωστε αυτές και δεν κρύβονται. Άλλο είναι αυτό που με ενοχλεί εμένα τον έρμο, τον Αρτινό bloggερά. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός!!!(πλάκα κάνω Αλέκο μου, μην αρπάζεσαι...)

Μπαίνει ο κόσμος στο Δημοτικό site για να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες (;) υπηρεσίες, για καμιά προκήρυξη, κανά διαγωνισμό, για να βρει το τηλέφωνο κανενός Αντιδημάρχου, μπας και τον πετύχει στο Δημαρχείο να του σβήσει καμιά κλήση, τέτοια πράγματα.

Αντ’ αυτού όμως διαβάζει πρώτη είδηση τα φορομπηχτικά έργα του Παπαθανασίου υπό τον φανταστικό τίτλο : «Τόπε- τόπε ο παπαγάλος…» Αμέσως μετά η είδηση που έχει βυθίσει στο πένθος τον Δήμο μας : "Έφυγε ο “βασιλιάς της ποπ” Μάικλ Τζάκσον."!!!

Εμείς οι έρμοι οι bloggers, για τι πράγμα θα γράψουμε δηλαδής;

Και αν φιλαράκο, μαζί με την επιμέλεια του site, ανέλαβες ταυτόχρονα την ευθύνη να το κάνεις αρεστό και εύπεπτο από τον κόσμο, γιατί δεν επιλέγεις να το κάνεις αυτό, αναρτώντας το πολυποίκιλο Δημοτικό έργο; Δεν βρίσκεις ότι είναι αρκετό; Και το βρίσκεις εύστοχο και αντάξιο του επίσημου site της Δημοτικής αρχής να αναφέρεσαι σε αυτά που εξαγγέλλει ο Υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, ως «τόπε-τόπε ο παπαγάλος»;

Μην τα κάνουμε κι όλα σιάδι βρε αδερφέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...