Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πάρτυ κολλητών και γκαφαδόροι πρώτης...

Πρώτα διαβάζω χτες για τον "αξιοκρατικό" διορισμό του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Γιάννενα, όπου "η παρέα του καφέ" κρίθηκε σαν η καλύτερη για να αναλάβει τις τύχες ενός Νοσοκομείου!!!:



"Οι κοινοί φίλοι, του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσοστόμου Βούζα, καθώς και του βουλευτή Θανάση Οικονόμου, είναι οι μόνοι άξιοι και ικανοί, από όλους όσους υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους στο opengov, για να διοικήσουν το Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων!!!
'Ετσι,στο νέο Δ.Σ. που ανακοινώθηκε, συμμετέχουν: ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς Μπέγκας, ο υπάλληλος της περιφέρειας Ηπείρου, χημικός κ. Θανάσης Μανταλόβας, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Καλατζής, ο δικηγόρος κ. Σπύρος Πάικας και ο δάσκαλος κ. Αντώνης Γάγας!
Τα ερωτήματα που θέτουμε είναι πολύ απλά: Πώς γίνεται ρε λεβέντες διορίστηκε στο Δ.Σ. όλη η παρέα που καθημερινά είναι κοντά σας στο γνωστό στέκι της Οδού Αβέρωφ; Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τον χώρο της Υγείας; Ποιος από αυτούς έχει σπουδές στην Διοίκηση, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Οικονομικά Υγείας, Δημόσια Υγεία, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.α.; Τι θα πούν οι κ.κ. Βούζας και Οικονόμου σε δεκάδες νέους Ηπειρώτες που ενώ είχαν τα προσόντα,δεν επιλέχθηκαν;"

ΚΕΝΤΡΙ: Αίσχος θα μου πείτε και κρίμα που τελικά αυτή η opengov είναι μόνο φρου-φρου κι αρώματα!!!
Περιμένετε, έχει κι άλλο, δεν είναι μόνο αυτό...

Λίγο αργότερα, μαθαίνω ότι ανακλήθηκε το ΦΕΚ που όριζε τα μέλη του ΔΣ...
Ένοιωσα άσχημα, σκέφτηκα ότι τους αδίκησα, να λοιπόν, που στο Υπουργείο Υγείας λειτουργεί η ανοιχτή διαβούλευση και έρχεται να διορθώσει τις "κουτσουκέλες" που κάνουν οι ντόπιοι...
Αμ δε, πάλι μπανανόφλουδα πάτησα, για το άλλο ΔΣ μιλάνε, για το αλλο νοσοκομείο, το Πανεπιστημιακό, στη Δουρούτη...
Τι έκαναν εκεί; Εκεί έκαναν γκάφα(;;;), άιντε να δεχτώ ότι έκαναν γκάφα κι όχι παγαποντιά: Είχαν βάλει σαν μέλος του ΔΣ την κυρία Αγγέλα Δημητρίου, που όμως είχε ήδη συνταξιοδοτηθεί από τη νοσηλευτική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού!!!

Η επιτροπή αξιολόγησης φαίνεται ότι είχε τόσο πολύ δουλειά με το να διαλέξει αξιοκρτικά τα μέλη του ΔΣ του Χατζηκώστα που σας έλεγα νωρίτερα, που κάπου βιάστηκε και της ξέφυγε αυτή η ασήμαντη λεπτομέρεια της συνταξιοδότησης...


3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι οι τύποι πίσω από το epirusgate δουλεύουν στο γραφείο της Περιφερειάρχη Ηπείρου, της Γεωργακοπούλου; Ας το διαψεύσει πρώτα κάποιος και μετά συζητάμε επί της ουσίας. Μέχρι τότε, δικαιούμε να πιστεύω ότι κάποιων αλλοτινών πασάδων απλά τους χαλάει η μανέστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που ξέρω είναι σίγουρο: το όνομα της τύπισσας έχει πάρει σύνταξη, "έφυγε" από πλατεία πάργης μεριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...