Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Σαν τη κυρά-Φροσύνη...

Έγραφα λίγο νωρίτερα για το πόσο σαλάτα τα έκαναν οι αντικειμενικοί, αξιοκρατικοί, ακομμάτιστοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα, στον ορισμό των μελών των Δ.Σ. και των δύο Νοσοκομείων. Και στο Χατζηκώστα και στη Δουρούτη τα 'καναν σκ@τ@ μετά συγχωρήσεως και είναι και ώρα φαγητού!!!
Για κοιτάξτε τι είδα στο epirusgate. Αποτελεί άλλο ένα κομματάκι στο ίδιο παζλ της opengov, τρομάρα τους, που μου το παίζουν και αλλιώτικοι:



"Χθες, με αναλυτικό ρεπορτάζ μας,σας ενημερώσαμε για τις νέες διοικήσεις στα Νοσοκομεία. Τα e-mail που λάβαμε από αναγνώστες ήταν πολλά!
Το θέμα όπως που έχει "τρελάνει" στην κυριολεξία κόσμο, είναι η τοποθέτηση του κ. Μιχάλη Λάμπρου στην θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ήταν μέλος της διοίκησης και επί Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο απ' όλα, είναι πως ο κ. Λάμπρος, είναι αντιπρόεδρος στο ίδιο νοσοκομείο που είναι και εργαζόμενος!!! Προΐσταται δηλαδή του εαυτού του! Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα!!!"

ΚΕΝΤΡΙ: Παιδιά, δεν μπορεί, μας κάνουν πλάκα, αποκλείεται να είναι τόσο αφελείς που να φαντάζονται ότι δεν θα γίνουν αντιληπτά τα ρουσφέτια που κάνουνε...
Απλά, σου λέει, δώστους κάτι ν' ασχολούνται για να ξεχνάνε την μαυρίλα τους.
Χίλιες φορές να μας αναθεματίζουν που βάζουμε τους "δικούς μας" σε θέσεις, παρά να μας διαολοστέλνουν που τους κόβουμε μισθούς και συντάξεις...

Με το πρώτο, πού ξέρεις, μπορεί να βρεθεί και κανένας που θα 'ρθει κατά δω να πάρει κι αυτός μέρος στο πάρτυ, με το δεύτερο, άστα να πάνε, στη Λίμνη θα μας ρίξουνε, να βρούμε την κυρα-Φροσύνη!!!

Βρε, λες να 'ναι τόσο πονηροί;

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
    Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)

    http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
    The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
    The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.

    Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
    Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465

    Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης
    Sunday Times
    May 16, 2010
    Scientists forecast decades of ash clouds
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece

    H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λετε ρε παλικαρια σοβαρα? για την Ιουλία Μαρκούλα που μπηκε Φιλιατες δεν υπαρχει προβλημα? για το Γαγα δεν υπαρχει προβλημα? η ιδια η Περιφερειαρχισα Ηπειρου δεν ειναι αποτυχουσα υποψηφια βουλευτης? Ανοιξτε τα ματια σας (εκτος και αν δεν σας βολευει) αλλου ειναι το θεμα. έρχονται εκλογες Αυτοδιοικησης, δηλαδη και για Δημο και για Περιφερεια...αντε κουκου τωρα και καλα ξυπνητουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...