Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Άνθιμος το ξέρει;

500 άτομα θα κάνουν ποδήλατο χωρίς ρούχα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Θα είναι η 3η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης είπε ότι θέλουν να προωθήσουν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, αλλά και την απενοχοποίηση του γυμνού σώματος.


* Το World Naked Bike Ride (Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία) είναι ένα διεθνές κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά το 2004. Συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, στις οποίες διοργανώνεται σε ετήσια βάση η Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου του 2008 και στην συνέχεια στις 4 Ιουνίου 2009.





ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο Κανόνι και σκέφτηκα ότι εκεί που έχει πάει η βενζίνη και εκεί που έχουν πάει οι μισθοί, του χρόνου να με υπολογίζεται κι εμένα κύριοι διοργανωτές!!!
Καλή βδομάδα πάντως και επαναλαμβάνω το ερώτημα του τίτλου: Ο Άνθιμος το ξέρει; Δεν κάνω πλάκα, είναι σοβαρή η ερώτηση...



1 σχόλιο:

  1. Ετσι οπως παει ολοι θα κυκλοφωρουμε ετσι. Ποιος θα εχει λευτα για βενζινη; μας εχουν παρει και τα σοβρακα, τι μενει; το ποδηλατακι και ετσι οπως μας γεννησε η μανα μας θα παμε στην δουλεια. Ο Ανθιμος τα ξερει ολα απλως αφηνει τον θεο να κανει κουμαντο γιατι βαριεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...