Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιά στο Ρόδο της Αυγής...


Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» και σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρει τα εξής:
«Η 1η Μάη είναι για όλους μια ξεχωριστή μέρα. Είναι σίγουρα μια μέρα μνήμης και διεκδίκησης των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά είναι και μια μέρα χαράς, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στη φύση.

Αν θέλετε λοιπόν να αποδράσετε στη φύση και να φτιάξετε το μαγιάτικο στεφάνι από αγριολούλουδα του βουνού, αν θέλετε να περπατήσετε στα μονοπάτια και να βρεθείτε στον ονειρικό εξώστη με την απέραντη θέα, αν θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη μέρα, μπορείτε να εξορμήσετε στην όμορφη Ροδαυγή.

Στην πλατεία του χωριού και κάτω από τα πλατάνια θα διασκεδάσετε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα βρείτε εξαιρετικά φαγητά, ποτά και εξυπηρέτηση».

Με βλέπω να παίρνω την οικογένεια και να φεύγω για εκδρομή. Κι αν τυχόν πιω και λίγο παραπάνω (περίφημο το τσίπουρο), έχω και καναδυό φιλικά σπίτια να γείρω το απογευματάκι και να τον "τσακίσω", πριν ματακατηφορίσω στο κάμπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...