Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κάηκε ολοσχερώς το Στέκι στη Βλαχέρνα...

Χθες το απόγευμα κατά τις 5:οο μ.μ., έπιασε φωτιά στο γνωστό μαγαζί στην πλατεία της Βλαχέρνας, στο "ΣΤΕΚΙ"...


Εργαζόμενοι και περίοικοι προσπάθησαν να τη σβήσουν, αλλά στάθηκε αδύνατο και όπως όλοι λένε, η Πυροσβεστική έκανε περίπου 25-30 λεπτά να φτάσει από την Άρτα...


Ποιος ξέρει, μπορεί να θεώρησαν τα τηλεφωνήματα σαν πρωταπριλιάτικα αστεία...

3 σχόλια:

  1. Αν υπήρχε η γνωστή (ορφανή ακόμα από προσβάσεις) γέφυρα ίσως και να προλάβαιναν. Γιατί τώρα η πυροσβεστική έκανε το γύρο του κάμπου για να φτάσει. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H μυρωδιά από την καταστροφή έφτασε στο κέντρο της πόλης της Άρτας και η πυροσβεστική τότε άρχισε να βάζει τις σειρήνες της. Ισως να το θεώρησαν για πρωταπριλιατικο αστείο.Αλλά δεν ήταν.Δέκα λεπτά νωρίτερα αν έφτανε η πυροσβεστική η φωτιά δεν θα έφθανε στην αίθουσα και θα περιοριζόταν στην κουζίνα. Ο Γιώργος έχει πολυ δίκιο. Αν είχε προσβάσεις η γέφυρα η πυροσβεστικη θα είχε φτάσει. Ότι και να λέμε όμως η ζημιά έγινε και είναι και πολύ μεγάλη. Σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή ο άνθρωπος έπαθε μεγάλη ζημιά. Ευτυχώς όμως που έχει συμπαραστάτες τους συγχωριανούς, τους φίλους και τους συγενείς που προσπαθουν με όποιο τροπο μπορεί ο καθένας να τον βοηθήσει να το ξαναστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 2 ημέρες ήμουν στην Βλαχέρνα. Σε συζήτηση που γινόταν αν έφθασε έγκαιρα η πυροσβεστική άκουσα: Μη μας δουλεύει τώρα και η Πυροσβεστική, το ασθενοφόρο το καλέσαμε δέκα λεπτά μετά την πυροσβεστική και έφθασε νωρίτερα. Πήρε τη γυναίκα για το νοσοκομείο και μετά έφθασε η Πυροσβεστική. Αυτά άκουσα αυτά και σας μεταφέρω. Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...