Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Με τι θα πήγαινε; Με κανό;


Το διάβασα εδώ και είναι χαρακτηριστικό πώς εννοούνε οι "από πάνω" την λιτότητα: την φυλάνε μόνο για μένα και για σένα, για τους "από κάτω"...

Και οι δυό πήγανε στην Ουάσινγκτον για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ. Ο κύριος στα αριστερά, ο πανίσχυρος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ χρησιμοποίησε το αεροπλάνο της γραμμής, ενώ στα δεξιά βλέπετε το κυβερνητικό lear jet, που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με την κουστωδία του, που περιλάμβανε ΚΑΙ μέλη της οικογενείας του...

Το ταξίδι κόστισε 150.000 ευρώ και δημιούργησε διάφορες αντιδράσεις, μέσα κι έξω από την Ελλάδα, αλλά για μένα το θέμα είναι αλλού:

Δεν είναι τόσο εκνευριστικό που οι μπλαζέ μεγαλοκυβερνητικοί συνεχίζουνε να το παίζουνε βασιλιάδες, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλεία του κάθε Τρισέ, αυτό που με εξιργίζει περισσότερο είναι η χοντροπετσιά τους και το ότι προσπαθούνε να βγούνε κι από πάνω!!!

Με την απάντηση «δεν σας αφορά αν θα παίρνει μαζί του ο υπουργός μέλη της οικογένειάς του. Για τη διευκόλυνσή του θα μπορούσε να παίρνει το τζετ από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και όχι από την Ελευσίνα αλλά δεν το κάνει», το επικοινωνιακό επιτελείο του υπουργού Οικονομικών ρίχνει λάδι στη φωτιά, όταν οι πολίτες αυτής της χώρας δίνουν καθημερινό αγώνα οικονομικής επιβίωσης.


Κι ακόμη κάτι: Οι συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου, φρόντισαν να ...ενημερώσουν τον ελληνικό λαό μέσω του προγράμματος Διαύγεια ότι το ταξίδι του υπουργού και των συνεργατών του έγινε με… πτήσεις της γραμμής, σε μια γραπτή αποθέωση συσκότισης ή έστω ασυνεννοησίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...