Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Λίγο πριν τα σύννεφα στον ΣΚΟΥΦΑ...


“Λίγο πριν τα σύννεφα”
Την Τρίτη 3 Μαΐου, 8.30 μ.μ. στο «Σκουφά»

Την Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 8.30 το βράδι παρουσιάζεται στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» το νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Βλαχοπάνου «Λίγο πριν τα σύννεφα».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Όλγα Γεροβασίλη, δημοτική σύμβουλος Άρτας και ο Απόστολος Μπενάτσης, καθηγητής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Απoσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν μέλη της Ανεξάρτητης Θεατρικής Ομάδας Άρτας (Α.Θ.Ο.Α.). Θα συνοδεύσει στο πιάνο η μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου Άρτας Βάσω Κολτούκη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει η Μαρία Δέτσικα, Ειδική Γραμματέας και Έφορος Βιβλιοθήκης – Φιλολογικού του Μ.Φ. Συλλόγου «Σκουφάς».
Το μυθιστόρημα «Λίγο πριν τα σύννεφα», το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τις εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική καταγράφει με ρεαλισμό τη φθορά των ανθρώπινων σχέσεων και την παρακμή της κοινωνικής και πολιτικής ζωής από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για μια ερωτική κατά βάση ιστορία, που εξελίσσεται ωστόσο μέσα σ’ ένα τοπίο απρόσμενων και πολύπλοκων πολιτικών μεταβολών, οι οποίες σημάδεψαν το νεότερο βίο μας και καλλιέργησαν καλά το έδαφος για να φτάσουμε σταθερά και απαρέγκλιτα στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...