Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...


Άρτα 5 Απρ 2011

ΠΡΟΣ : κ. Δήμαρχο Αρταίων

κύριε Δήμαρχε,

Ενημερώθηκα ότι η προγραμματισμένη για σήμερα σύγκληση της δημοτικής ομάδας αναβλήθηκε, παρόλο που το θέμα επέβαλε να είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα, ίσως και την προηγούμενη εβδομάδα. Το αναφέρω, επειδή δεν γίνεται να θεωρηθεί ασήμαντο γεγονός, που η συζήτησή του να παίρνει αναβολή. Η παραίτηση του αντιδημάρχου στη θέση που εσείς εμπιστευτήκατε, κατά κοινή ομολογία, έχει θετικό απολογισμό και εξέπληξε η μεθόδευση την τοπική κοινωνία στην οποία είμαστε όλοι υπόλογοι.

Από το κείμενο της παραίτησης, που έλαβα από τον ίδιο, πληροφορήθηκα ότι του τη ζητήσατε μέσω τρίτου προσώπου, του οποίου ο ρόλος στη δημοτική μας ομάδα, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι αυτός. Αντιλαμβάνεστε ότι, αναφέρομαι στην επιλογή σας να στείλετε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να μεταφέρει την απόφασή σας στον αντιδήμαρχο, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό σε μένα, αλλά και στους άλλους δημοτικούς συμβούλους.

Επειδή, κύριε δήμαρχε, θεωρώ ότι στο συνδυασμό δεν μας ταιριάζει να υπάρχει ηθική εκδοχή για τέτοιες κινήσεις, επιθυμώ η δημοτική μας ομάδα να συζητήσει τις τελευταίες και όχι μόνο εξελίξεις, για να ακουστούν οι απόψεις να αξιοποιηθούν πολιτικά και πρακτικά από εσάς και να μην συζητηθούν τελικά στο δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που θα εξέθετε όλους μας. Όμως, οφείλω να σας υπενθυμίσω, ότι στον αγώνα για τη νίκη μας στις εκλογές δεν υπήρξατε μόνος, αλλά πορευτήκαμε όλοι μαζί παρά τα όσα ικανοποιήστε να ακούτε από το στενό σας περιβάλλον και χωρίς αυτό να σημαίνει απαξίωση της θέσης του δημάρχου που κατέχετε. Επιπλέον, είχαμε όλοι δεσμευτεί στο πρόγραμμά μας και όχι μόνο, ότι θα λειτουργούμε δημοκρατικά με διαφάνεια και σύγκληση απόψεων. Διαπιστώνω ότι πλέον τούτο δεν υφίσταται και ειλικρινά λυπούμαι.

Παρακαλώ λοιπόν, να ορίσετε άμεσα ημερομηνία σύγκλησης της δημοτικής ομάδας και ίσως όλου του συνδυασμού. Οι τελευταίες σας αποφάσεις θεωρώ, ότι είναι επιβεβλημένο να συζητηθούν, εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε υπεύθυνη στάση έναντι των πολιτών και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με τιμή,

Θόδωρος Γκούβας

Αντιδήμαρχος Αρταίων

ΚΕΝΤΡΙ: Είναι να μην αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ. Δεν ξέρω αν τώρα ο δήμαρχος θα θελήσει να μιλήσει στον κόσμο για το τι συμβαίνει στο Δημαρχείο, αν και θα 'θελα να του πω ότι ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι!!!
Τα παπαγαλάκια μπορεί να γυρνάνε στα καφενεία και να λένε μπήξε για τον έναν, δείξε για τον άλλον και να προκαλούνε όποιον αντιδράει να παραιτηθεί και να προσθέτουν ότι τίποτε δεν θα γίνει κι όλοι θα κάτσουνε "κοτούλες", αλλά ας ξανακοιταχτούνε μεταξύ τους, γιατί κάτι ματιές έχουν αρχίσει να σκοτεινιάζουνε...
Είχα γράψει "οι οχτροί εκτός από πυροβολικό, διαθέτουν και αεροπορία;" Τώρα έρχεται η ώρα να γράψω: "Μετά τους βομβαρδισμούς από το ορεινό πυροβολικό και την αεροπορία, έρχεται η ώρα του πεζικού" κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...