Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ξανακλείνουν τα Τέμπη...


Πάλι τα ίδια με τα Τέμπη, πάλι κλείνουνε για εργασίες για να μην πέσουνε τα βράχια πάνω στον κόσμο.
Το διάβασα
εδώ:

"Ταλαιπωρία περιμένει και πάλι τους οδηγούς στην κοιλάδα των Τεμπών, καθώς η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή από τις 06.00 της Τετάρτης του Πάσχα έως τις 21.00 της Πέμπτης, καθώς θα εκτελούνται εργασίες απομάκρυνσης βράχων στην περιοχή.
Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στο 387ο χιλιόμετρο, στο ίδιο μέρος όπου είχε σημειωθεί η μεγάλη κατολίσθηση τον Δεκέμβριο του 2009, η οποία στοίχισε τη ζωή και του διευθυντή του έργου στην περιοχή.
Η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που θα είναι αυξημένη λόγω των εορτών του Πάσχα.
Τις δύο ημέρες του αποκλεισμού, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία, δεν θα λειτουργήσουν οι σταθμοί διοδίων Μακρυχωρίου και Πυργετού, οι πλευρικοί σταθμοί Γυρτώνης και Μακρυχωρίου ενώ το αντίτιμο των διοδίων στο Μοσχοχώρι θα μειωθεί κατά 40 λεπτά.
Σύμφωνα με το τμήμα αυτοκινητοδρόμων Τροχαίας Λαρίσης, η κυκλοφορία των λεωφορείων και των φορτηγών θα εκτρέπεται μέσω της Ελασσόνας ενώ η κυκλοφορία των ΙΧ μέσω της Αγιάς και του Αγιόκαμπου."

ΚΕΝΤΡΙ: Και πώς τυχαίνει βρε παιδί μου, πάντα να κλείνουνε σε μέρες με αυξημένη κίνηση...
Πάντως αυτό το χάλι με τα Τέμπη έχει παραγίνει. Μπορούνε ή δεν μπορούνε να βρούνε μια οριστική λύση; Αν δεν μπορούνε εκεί, ας χαράξουνε νέα διαδρομή, ας τα παρακάμψουνε κι ας φτιάξουνε με την ευκαιρία έναν δρόμο της προκοπής κι όχι καρμανιόλα...

Πιο εύκολα πέρασαν τα στενά των Θερμοπυλών οι Πέρσες, παρά τα στενά των Τεμπών οι Νεοέλληνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...