Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τα είπα-ξείπα του Λοβέρδου τα πληρώνουνε οι ασφαλισμένοι...


Σταματούν να εκτελούν συνταγές οι φαρμακοποιοί της Αθήνας από τη Δευτέρα, 2 Μαΐου, καθώς, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, δεν έχει προχωρήσει η εξόφλησή τους έως τις 30 Απριλίου, ημερομηνία που είχαν θέσει ως προθεσμία, αφότου είχαν αναστείλει προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους.
Έτσι, από τη Δευτέρα δεν θα εκτελούν συνταγές ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ, της ΔΕΗ, του ΤΣΑΥ, του ΟΑΕΕ και του ΟΤΕ.
Σημειώνεται ότι υπουργείο Υγείας και ΟΠΑΔ είχαν δεσμευτεί εδώ και έναν μήνα ότι θα εξοφληθούν, από τον ΟΠΑΔ, οι οφειλές του προς τους φαρμακοποιούς της Αθήνας.
Όπως σημειώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να αναστείλει την εκτέλεση συνταγών ως μόνο μέτρο για τη διεκδίκηση των οφειλομένων.

ΚΕΝΤΡΙ: Δεν χρειάζεται να προτείνω στον κύριο υπουργό να καταγγείλει τους φαρμακοποιούς σαν υπονομευτές ούτε να υποδείξω στους φίλους του στα κανάλια να τους "χτυπήσουν", γιατί δεν συμπονάνε τους ασφαλισμένους...
Ξέρουν αυτοί, θα το κάνουν από μόνοι τους, δεν με χρειάζονται για συμβουλάτορα...

2 σχόλια:

  1. Στην προηγουμενη απεργια των φαρμακοποιων ο Λοβερδος σε ερωτηση του Καμπουρακη τον διαβεβαιωσε οτι θα παραιτηθει εαν δεν καταβληθουν αυτα που υποσχοταν,περιμενουμε να κρατησει το λογο του.Θα το κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά θα τον κρατήσει, όπως πάντα κάνει...
    Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος και αρνητικός;
    Σου 'χει μήπως δώσει κάποιο δικαίωμα για να τον αμφισβητείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...