Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων καταγγέλει δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας για χυδαία επίθεση!!!

Αρχίσανε τα όργανα...
Αυτή η καταγγελία βγήκε χτες και είναι πολύ ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις...
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων καταγγέλλει τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, Βαγγέλη Σκανδάλη για χυδαία επίθεση εναντίον των εργαζομένων και το μπαλάκι αυτή την στιγμή το ρίχνουνε στον δήμαρχο που πρέπει ή να καλύψει ή να καταδικάσει την συμπεριφορά του συμβούλου του.

Υπάρχει βέβαια και ο δρόμος της γαργάρας και της λήθης, αλλά αυτό δεν λύνει τίποτε, απλά αναβάλλει...


Διαβάστε την καταγγελία των εργαζομένων:

"Νέα ήθη προσπαθεί να εισάγει στην λειτουργία της Δημοτικής Αρχής ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Σκανδάλης, ο οποίος όπως με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι στη θητεία της παρούσης Δημοτικής Αρχής θα ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα στον Δήμο Αρταίων.
Καθημερινά είναι τα περιστατικά, όπου με χυδαίο τρόπο επιτίθεται στους εργαζομένους της καθαριότητας, οι οποίοι με περίσσεια φιλότιμου προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ του Δήμου καθαροί. Το μαρτυρούν άλλωστε και τα αποτελέσματα.
Τελευταίο είναι το περιστατικό που συνέβη σήμερα. Ο Πρόεδρος του σωματείου μας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε οι όποιες παρεξηγήσεις υπάρχουν, σε σχέση με την προσπάθεια των εργαζομένων, να διευκρινιστούν και ο δημοτικός σύμβουλος προκλητικά του είπε ότι πρέπει να τον αφήσει για να πιει το καφεδάκι του.
Είναι πρωτόγνωρες οι συμπεριφορές αυτές και δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, για να κάνει όσα κάνει και να λέει όσα λέει, έχει και την κάλυψη του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη.
Ως Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων, καλούμε το δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, να προστατεύσει τους εργαζομένους από τέτοιες συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων και να αναγνωρίσει την προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα."

ΚΕΝΤΡΙ: Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον Πρόεδρο των εργαζομένων, Νίκο Νικολάου, που είναι αδερφός του πρώην αντιδήμαρχου Γιάννη Νικολάου, που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και από την Γραμματέα, την κ. Κολοβού.
Οι πληροφορίες λένε ότι η χυδαία επίθεση για την οποία μιλάνε οι εργαζόμενοι, έχει να κάνει με κάτι "γαλλικά" που ανταλλάχθηκαν προχθές μεταξύ εργαζομένων στην καθαριότητα και του συμβούλου!!!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στο περιστατικό συμμετείχε κι άλλος σύμβουλος, κι αυτός από το Ξηροβούνι, αλλά για να μην λένε τίποτε γιαυτόν στην καταγγελία, μάλλον λάθος θα 'ναι...
Προφανώς χτες, ο Νίκος ο Νικολάου ζήτησε τον λόγο από τον πρώην αντιδήμαρχο Ξηροβουνίου, κι αυτός προτίμησε το καφεδάκι του!!!
Ωραία πράγματα, για να δούμε, σήμερα στο Κάστρο που θα ειναι όλοι εκεί πέρα: και συνεργεία καθαριότητας του Δήμου και ο Δήμαρχος και πολύ πιθανά και ο Σκανδάλης, θα ζητηθεί από τον Παπαλέξη να πάρει θέση;

Και θα 'ναι και καμπόσοι δημοσιογράφοι εκεί, με τεντωμένα αυτιά και μικρόφωνα...

Αχ, μωρ' Γιάννη, δεν έμενες στην Βαρκελώνη, που 'ναι και πανέμορφη τέτοια εποχή;

Αλλά πώς τυχαίνει βρε παιδάκι μου, όποτε λείπεις να 'ρχονται τα πάνω-κάτω...

Τις προάλλες, όταν έλειπες στις Βρυξέλλες, πάλι γυρνώντας τα βρήκες μπουρδουκλωμένα...

Τυχαίο; Δε νομίζω!!!
Άστα λοιπόν τα ταξίδια και κάτσε εδώ να συμμαζέψεις τα πράγματα, γιατί πολύ νωρίς αρχίσατε να μπάζετε νερά εκεί στο Δημαρχείο...
Φαντάσου δηλαδή το έχει να γίνει αργότερα, όταν πολλοί θα σου 'ρχονται με απλωμένο το χέρι, για να τους δώσεις όλα αυτά που έταξες σε τόσους πολλούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...