Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αυτό δεν είναι χρεοκοπία;


Αυτό που μου αρέσει σε αυτούς που μας κυβερνάνε είναι ότι την ίδια στιγμή που στέκονται πάνω σε συντρίμια, αυτοί επιμένουν ότι το κτίριο δεν κινδυνεύει...
Όχι, λένε, δεν θα χρεοκοπήσουμε...
Εντάξει μάγκες μου, σας πιστεύουμε!!!

"Το Αρεταίειο και το Αιγινήτειο αποφάσισαν να σταματήσουν τις εισαγωγές ασθενών.
Η έλλειψη κονδυλίων εντείνει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχουν χρήματα για τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα.
Μετά από συνεδρίαση στην οποία μετείχαν διοικητικοί, γιατροί και πανεπιστημιακοί, αποφασίστηκε να σταματήσουν τις εισαγωγές ασθενών στο Αιγινήτειο και το Αρεταίειο, καθώς δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις εφημερίες.
Η απόφαση αυτή ελήφθη εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δύο μεγάλων νοσοκομείων και τα οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο.
Αρμόδιοι του νοσοκομείου επισημαίνουν πως δεν υπάρχουν χρήματα για τρόφιμα, καύσιμα αλλά ούτε και για φάρμακα.
Σε ό,τι αφορά τη μισθοδοσία του προσωπικού, εδώ και εβδομάδες βρίσκεται στον "αέρα", λόγος για τον οποίο οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Να σημειωθεί πως τα δύο νοσοκομεία εξέπεμπαν σήμα κινδύνου από τον περασμένο Νοέμβριο, επισημαίνοντας πως η μειωμένη κατά 30% επιχορήγησή τους από το Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο και υπάγονται, επιδείνωνε τη βεβαρημένη κατάστασή τους."

ΚΕΝΤΡΙ
: Αν αυτό δεν είναι δηλαδή χρεοκοπία, τότε τι είναι αδέρφια;
Τα δυο νοσοκομεία είναι καθαρά πανεπιστημιακά και υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας. Γιαυτό δεν είχανε μπει στις ρυθμίσεις για τα χρέη που είχε κάνει ο Λοβέρδος και τώρα πάπαλα...

Κι έτσι έχουμε μια χώρα, όπου κλείνουνε σχολεία (με τον εκπαιδευτικό Καλλικράτη), νοσοκομεία προχωράνε σε άρνηση εισαγωγής νέων ασθενών και απ' την άλλη ετοιμάζονται να ανοίξουνε στρατόπεδα συγκέντρωσης για λαθρομετανάστες, όπως σας έχω
πει...
Ωραία παιδιά, μπράβο και σ' ανώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...