Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Xe-Stockάρισμα...


Πολλοί φίλοι με ρωτάνε για ευκαιρίες αγοράς ή ψάχνουνε να βρούνε ξεστοκαρίσματα για να αγοράσουνε διάφορα πράγματα σε πολύ χαμηλή τιμή...
Μου ήρθε λοιπόν το παρακάτω mail και σας το δίνω:


Δελτίο Τύπου

Η ιστοσελίδα www.xestock.gr δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2011 και αποτελεί το πρώτο ελληνικό site μεταπώλησης εμπορευμάτων στοκ και μεταχειρισμένων αντικειμένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα πλεονάζοντα εμπορεύματα ή στα εμπορεύματα που ξεπεράστηκαν στη σαιζόν διάθεσής τους και διατίθονται σε προσφορά ως μια οικονομικότερη και ποιο συμφέρουσα λύση για τον αγοραστή.
Η προβολή και η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών στο www.xestock.gr γίνεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Μοναδική προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα καθώς και μια διεύθυνση e-mail.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορούν να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα είναι οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή επαγγελματίας. Από κινητά τηλέφωνα, ενδύματα, συσκευές, βιβλία έως αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.
Απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή που προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο www.xestock.gr χωρίς καμιά διαμεσολάβηση.

ΚΕΝΤΡΙ: Έχει αρκετά πράγματα, αλλά δεν είχα τον χρόνο να τα κοιτάξω προσεκτικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...