Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Αεροπορικές επιθέσεις εναντίον ΜΑΤ!!!


Διάβασα σε κάποια εφημερίδα ότι:

Τρομο- σενάρια αρχίζουν και γράφονται για την Κερατέα από τους Παπακαλιάτηδες της ΕΛΑΣ, και μάλιστα δημοσιεύονται λίγο αφότου ο υπουργός Εσωτερικών έχει δηλώσει ότι το έργο του ΧΥΤΥ στην Κερατέα θα γίνει «πάση θυσία». Τυχαίο; Δε νομίζω. Πόσο προωθημένο είναι αυτό το «πάση θυσία» στην αντίληψη των κυβερνητικών εγκεφάλων – δηλαδή ποιανών τη θυσία - θα δείξει...
Προς το παρόν οι κάτοικοι αναγορεύονται σε τρομοκράτες και ως εκ τούτου η ΕΛΑΣ καταρτίζει τα αντίστοιχα τρομοσενάρια. Άλλωστε είναι από καιρό στους σχεδιασμούς των κάθε λογής κέντρων εξουσίας οι κοινωνικές αντιδράσεις να συνδεθούν ευθέως με την τρομοκρατία.

«Πιστεύουν» λοιπόν εκεί στην ΕΛΑΣ ότι κάποιοι εκ των εξαγριωμένων κατοίκων θα αφήσουν τις μολότοφ και θα πιάσουν τις βόμβες με τη βοήθεια μάλιστα Αλβανών που φέρνουν υλικό απέξω!!!
Περιμένουν, λέει «επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με... τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά»!!!
Κι ακόμα «αποδίδουν τα επεισόδια σε κυνηγούς, απόστρατους αστυνομικούς αλλά και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού». Ειδικότερα, λένε πως «ανάμεσα στους κατοίκους της Κερατέας που πρωτοστατούν σε επιθέσεις είναι και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αεροπορίας που γνωρίζουν από τέτοιου είδους ενέργειες»!!!

Λέτε να 'ναι πρωταπριλιάτικο αυτό που διάβασα; Πολύ κουφό ακούγεται για να είναι αληθινό...

1 σχόλιο:

  1. Εγώ βοσκούσα τα πρόβατα εδώια παραπέρα και υπέπεσε στην αντιληψή μου εξ ολοκλήρου ολου διόλου, το επιβεβαιώνω!!!
    Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...