Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας...

Μέρες που είναι, παρόλο που με ΚΕΝΤΡΙ ζουν συνεχώς άνθρωποι και καταστάσεις, αποφάσισα να κάνω ένα διάλλειμα και να μην τους αφήσω να μου χαλάσουν αυτές τις μέρες. Αποφάσισα ότι αυτό το τριήμερο, θα ασχοληθώ μόνο με την οικογένειά μου και με θέματα που μου αρέσουνε και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και τίποτε να μου χαλάσει την διάθεση.


Μη νομίζουν όμως ότι δεν τους τα μαζεύω αυτά που θέλω να τους "σούρω".
Και για τα 30.000 ευρώ που αργότερα έγιναν 23.500, τα οποία και αυτά παραμένουν άφαντα μετά την ληστεία στην ΑΤΕ Κομποτίου, παρόλο που από την αρχή μέχρι την σύλληψη, υπήρχαν αυτοκίνητα Κομποταίων πολιτών, που καταδίωκαν την BMW των ληστών, για τους αστυνομικούς που ¨ξετίναξαν¨ την BMW κατά την έρευνα (άλλος πήρε ένα ηχείο, άλλος ένα καλώδιο, άλλος την λαβή από τον λεβιέ των ταχυτήτων), σαν τους Ρωμαίους στρατιώτες που διαμοίρασαν τα ιμάτια!!!

Και για τις μπάρες που δεν επιτρέπουν την είσοδο στο πεζοδρομημένο κέντρο της Άρτας στα Ι.Χ., εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, που έχουν ειδικό κλειδί (όποιος θέλει με 5 ευρώ, παίρνει το κλειδί από το Δημαρχείο...). Κι όταν λέω όποιος θέλει, εννοώ κυριολεκτικά οποιοσδήποτε θέλει, αρκεί να έχει την σωστή πρόσβαση και την διάθεση να δώσει 5 ευρώ, χωρίς να αναρωτηθεί σε ποιανού τσέπη καταλήγει το πεντάευρο!!!

Δεν θέλω όμως να χαλάσω το εορταστικό τριήμερο, γιαυτό τους αφήνω για την ώρα, να κρεμαστούνε στο δεντράκι τους. Εγώ θα ταξιδέψω με το ολόφωτο Ελληνικότατο καραβάκι!!!

4 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα

    Χρόνια πολλά και καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φίλε μου. Σου εύχομαι υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
    Και πολύ καλά έκανες να στολίσεις το ελληνικό καραβάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...