Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Βροχή οι καταγγελίες, καμμιά απάντηση από τον Δήμο!!!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ίσως διαβάζοντας την προηγούμενη ανάρτηση, κάποιος από την ομάδα της Δόξας Άρτας μου έστειλε το Δελτίο Τύπου που η ομάδα είχε βγάλει για τα όσα τραγικά, περίεργα και ίσως και λίγο ύποπτα συμβαίνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Μπορεί η πισίνα να μένει κλεισμένη, μπορεί στην επιφάνειά της να μην επιπλέουν τα παιδιά της Άρτας, αλλά σίγουρα στον πάτο της βρίσκεται βυθισμένη η αξιοπιστία των διοικούντων αυτόν τον έρμο Δήμο.



Ορίστε το Δελτίο (για το οποίο δεν έχω διαβάσει πουθενά απάντηση από κάποιον "υπεύθυνο"...) :

Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά με τις ίδιες μεθοδευμένες κινήσεις (Κρύα πισίνα από αρχές Οκτωβρίου, στημένες συνεντεύξεις παραπληροφόρησης για μικρή προσέλευση κολυμβητών) το Δ.Σ. του Α.Κ. Δήμου Αρταίων με ομόφωνη !!! απόφασή του έκλεισε το κολυμβητήριο από 21-12-09 έως και 28-2-10. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος και η επιτροπή γονέων συναντήθηκαν με τους τοπικούς φορείς της πόλης μας, του Νομού μας και τους πρόσφατα εκλεγμένους βουλευτές σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί και φέτος το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Αποτέλεσμα: φέτος αντί να παραμείνει ανοικτό έκλεισε για περισσότερο χρονικό διάστημα από πέρυσι. Κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε στο να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα που βασανίζει εμάς και τα παιδιά μας τα τελευταία 3 χρόνια.

Οι κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος και οι οικογένειές τους θα επωμιστούν το βάρος αυτής της αδιαφορίας μιας και καθημερινά θα μεταβαίνουν για προπονήσεις στα Ιωάννινα για να μπορέσουν να συντηρηθούν και σε καμία περίπτωση να βελτιωθούν στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου.

Που πηγαίνει τελικά η παχυλή επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία για την φετινή χρονιά ξεπερνάει τα 900.000€; Σίγουρα όχι σε κάποιο αθλητικό χώρο αν κρίνει κανείς από την κατάσταση που βρίσκονται. Και να δεχθούμε ότι δεν φθάνει, γιατί 3 χρόνια τώρα οι αρμόδιοι δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξανακλείσει; Πως μπορούν άλλες πόλεις και βρίσκουν λύσεις βιώσιμες και η δική μας δεν μπορεί; Εμείς με τη μηνιαία συνδρομή των 15€ που έχει επιβάλει ο Δήμος μόνο στο κολυμβητήριο συνεισφέρουμε ώστε οι αθλητικοί χώροι να είναι ανοικτοί και να λειτουργούν. Ας μας πει ο Δήμος από τη πλευρά του πόσα διαθέτει για τον αθλητισμό της πόλης μας, πέραν της κρατικής επιχορήγησης κι αν διαθέτει που πάνε; Εμείς πάντως δεν είδαμε ούτε 1€.

Γιατί σε κάθε διοργάνωση που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της πόλης μας, με πιο πρόσφατη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, δηλώνουν ότι "οι διοργανώσεις αυτές είναι καλά που γίνονται στην πόλη μας για να γνωρίσουν και να ασχοληθούν τα Αρτινόπουλα με την κολύμβηση", ενώ οι ίδιοι με τις ενέργειές τους τα απωθούν και υποβαθμίζουν την προσπάθειά τους;

Ο σύλλογος και οι γονείς θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουν να προπονηθούν, έστω κι αν αυτό σημαίνει καθημερινή μετάβαση στα Ιωάννινα. Οι κολυμβητές της Δόξας θα συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διακρίνονται και σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουν την κολύμβηση για να ασχοληθούν με κάποιο άλλο άθλημα. Κανείς μας δεν θα ξεχάσει την αδιαφορία και τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.



Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου που επισήμως κλείνει τις πόρτες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ας βγεί κάποιος υπεύθυνος, κάποιος αρμόδιος, κάποιος τέλος πάντων που εκπροσωπεί τον Δήμο κι ας απαντήσει στις κατηγορίες, στις απορίες, στις αγωνίες.
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή μάλλον έχουν επηρεαστεί πολύ από την παροιμία "η σιωπή είναι χρυσός", και την χρησιμοποιούν συνέχεια για να ξεφύγουν από τις κακοτοπιές, ας μάθουν και την άλλη παροιμία που λέει "οργή λαού, οργή Θεού".
Αν κι αυτοί μου φαίνεται πως "δεν έχουν το Θεό τους" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...