Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Εφιάλτη!!!


Μου έχει προξενήσει φοβερή εντύπωση όχι τόσο ότι έγινε κατολίσθηση στα Τέμπη, σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, έκλεισε ο δρόμος για έναν ΟΛΑΚΕΡΟ μήνα και κόπηκε η Ελλάδα στα δύο. Όχι, όλα αυτά δεν με εντυπωσίασαν, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η μοιρολατρική αποδοχή του γεγονότος όχι μόνο από τους Έλληνες γενικά, αλλά ειδικότερα από αυτούς που ζούνε στην γύρω περιοχή, κάνουν συχνή χρήση του δρόμου και τώρα θα πρέπει να τρέχουν "κοπά", από Ελασσόνα για να πάνε στις δουλειές και στα σπίτια τους. Εγώ θα περίμενα να έχουν ξεσηκωθεί,να έχουν ξεσηκώσει τους πάντες, υπεύθυνους και ανεύθυνους για την κατάντια μιας υποτίθεται ευρωπαϊκής χώρας.

Πάντως οι Πέρσες σε κάποιο άλλο στενό, στις Θερμοπύλες, μπόρεσαν και ξεπέρασαν το ανυπέρβλητο εμπόδιο των ηρωϊκών 300, χρησιμοποιώντας τον Εφιάλτη.

Στο στενό που λέγεται Τέμπη, κάποιοι άλλοι 300, αυτοί της Βουλής, καθόλου ηρωϊκοί, αλλά εξίσου φονικοί -θυμηθείτε τους αδικοχαμένους μαθητές, αλλά και εκατοντάδες άλλους.
Εμείς δεν ήμαστε Πέρσες, αλλά μας κάνουνε "Τούρκους" και όλο και συχνότερα σκέφτομαι ότι για να γλυτώσουμε από τα όσα εφιαλτικά προκαλούνε με την αδιαφορία τους και την διαπλοκή τους, ίσως τελικά να τους χρειάζεται ένας Εφιάλτης, για να ταράξει τον ανέμελο ύπνο τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...