Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Κόψε Γιώργο μου, αλλά όχι μόνο στα λόγια...


Κάποιοι "άρχοντες" δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα, αν πληροφορήθηκαν τι είπε ο Παπανδρέου σε μια συνέντευξη που έδωσε στο CNBC. Άν και πολύ αμφιβάλω αν, οι συγκεκριμένοι που έχω στο νου μου, ακούνε τίποτε παραπέρα από Λαμπίρη και διαβάζουν τίποτε άλλο εκτός από "Το Στοίχημα" !!!

"Η Ελλάδα έχει πέντε κυβερνητικά επίπεδα. Την επόμενη εβδομάδα θα εξαγγείλω τη μείωση αυτών των πέντε επιπέδων σε τρία κι αυτή είναι μια σημαντική στροφή για τη χώρα μου” υποστήριξε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην δημοσιογράφο C. Cimenti. Όταν του ζητήθηκε να αναλύσει περισσότερο τις προθέσεις του υποστήριξε: “Έχουμε σήμερα πέντε επίπεδα διοίκησης στη χώρα μας: κεντρική Διοίκηση, περιφερειακή διοίκηση, νομαρχιακή διοίκηση, επαρχιακή και σε κάποιες περιοχές και τοπική αυτοδιοίκηση. Δύο επίπεδα θα κοπούν τελείως. Κι αυτό σημαίνει μείωση της γραφειοκρατίας, των εξόδων και της διαφθοράς. Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά μέτρα που θα λάβουμε".

Για να δούμε Γιωργάκη, θα γίνεις Γιώργος ή απλά τα λες επειδή πρέπει κάτι να πεις, όταν σε "στριμώχνουν" οι ξένοι δημοσιογράφοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...