Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ο Γύρος της ημέρας σε 80 κόσμους...


Όταν το πρωτοείδα στο in.gr, μου έκανε εντύπωση ο τίτλος και με οδήγησε να το διαβάσω ολόκληρο και να σας το μεταφέρω, ελπίζοντας ότι κάποιοι από τους φίλους της πρωτεύουσας θα το βρούνε ενδιαφέρον...

Ο "Γύρος της ημέρα σε 80 κόσμους" είναι ένα σύγχρονο, διαδραστικό θέαμα με χρήση πολυμέσων και Κινηματογράφου. Είναι μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, που θα κάνουν ηθοποιοί, ράπερ και χορευτές με συμπρωταγωνιστές τα παιδιά-θεατές.

Μαζί θα αντιμετωπίσουν τα θέματα που μας απασχολούν καθημερινά: περιβάλλον, ανακύκλωση, ρατσισμός, αλήθειες και ψέματα. Μαζί θα παρακολουθήσουν στην οθόνη σκηνές-ντοκουμέντα για τη φύση, τα ζώα, τα παιδιά όλου του κόσμου σε μια πολυπολιτισμική Ελλάδα, αλλά και κιν/μένες σκηνές των ηρώων στην εξέλιξη του έργου.

Μαζί θα παίξουν μουσική με αντικείμενα καθημερινής χρήσης: σκούπες, μπάλες, σακούλες και εφημερίδες, σκουπιδοτενεκέδες, βαρέλια και κουτιά, γίνονται πρωτότυπα μουσικά όργανα.

Ένας Γύρος της μέρας σε 80 -κι άλλους τόσους- κόσμους της ζωής, της φαντασίας, της αγάπης, που ο "Θίασος '81" μας καλεί να κάνουμε μαζί από τις
22 Νοεμβρίου 2009 στο Θέατρο "Αλέκος Αλεξανδράκης" (πρώην Ριάλτο) στην Κυψέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...