Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγή πολιτικής στη Ν.Δ. Αλλάζει όλη η ατζέντα!!!



Το πρωτοσέλιδο της Απογευματινής είναι αποκαλυπτικό. Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, σηματοδότησε την αλλαγή στην πολιτική ατζέντα της Ν.Δ.
Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις τάσεις του κόσμου, που δείχνουν ότι η πλειοψηφία του κόσμου ενδιαφέρεται πλέον για την οικολογία, φαίνεται ότι επηρέασαν την πολιτική στροφή της νέας ηγεσίας.

Έτσι χθες, στη συνάντηση Σαμαρά-Ντόρας και ενώ όλοι περίμεναν ότι η συζήτηση θα είχε να κάνει με την επόμενη μέρα στο κόμμα, ο Σαμαράς προτίμησε να συζητηθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, που προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη και λιώσιμο των αρκτικών πάγων.

Η τόσο επίκαιρη (μόλις 4 μέρες πρίν την κρίσιμη σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα) στροφή της Νέας Δημοκρατίας στην ανάδειξη των οικολογικών της ανησυχιών, αναλύεται από πολιτικούς αναλυτές σαν μια πλαγιοκόπηση του κόμματος των Οικολόγων-Πράσινων.

Έτσι, μετά την εκλογή Σαμαρά, που με τις θέσεις του στα εθνικά ζητήματα αντλεί ψήφους από τη δεξαμενή του ΛΑΟΣ, η Ν.Δ. προσπαθεί τώρα να αυξήσει την εκλογική της πελατεία και διεμβολίζοντας τους Οικολόγους.

Όσο για τον φίλο που με σκουντάει και μου λέει ότι τα έχω χαμένα και ότι το πρωτοσέλιδο αναφέρεται στο λιώσιμο των πάγων μεταξύ Ντόρας-Σαμαρά, θα του απαντήσω ότι αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται. Γιατί όποιος έχει δει το βλέμμα και το χαμόγελο της Ντόρας, θα ήξερε ότι αυτοί οι πάγοι δεν πρόκειται να λιώσουν ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...