Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Φωτιά και τσεκούρι ο Λαϊβαγγέλς !!!


Ο τέως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κώστας Τασούλας, αλλά και ο Νομάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης, διαβεβαίωναν το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, πως ο Μεσσήνιος θα προηγείται στο Νομό Ιωαννίνων με ποσοστό που θα ξεπερνά και το 70%! Μάλιστα, σε περιοχές όπως το Μέτσοβο περίμεναν πως θα ξεπερνούσαν και το 80%!
Να θυμίσουμε πως στο «μπλοκ» Σαμαρά περιλαμβάνονται πέραν των κ.κ. Τασούλα και Καχριμάνη, ο μέχρι πρότινος περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Πανοζάχος, ο πρώην βουλευτής και πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Αβέρωφ καθώς και αρκετοί αιρετοί.
Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Γερασιμίδης όμως, ο οποίος επωμίστηκε τον προεκλογικό αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νομό Ιωαννίνων, είχε διαφορετική άποψη και τελικά δικαιώθηκε. Ο Σαμαράς έλαβε τελικά 365 στο Μέτσοβο και η Ντόρα 233 ψήφους! Οι 233 λοιπόν ψηφοφόροι της Ντόρας ...αναζητούνται από τον Τασούλα, τον Νομάρχη και τους απογόνους του θρυλικού Λαϊβαγγέλη*!!!

*
Λαϊβαγγέλης ή Λαϊβαγγέλς:Προσωνύμιο του Ευάγγελου Αβέρωφ.

ΚΕΝΤΡΙ: Το διάβασα στο epirusgate και θυμήθηκα ότι η κόρη του Λαϊβαγγέλ' ήταν η ..."αρχικαπετάνισσα" του ΚΚΕ στο Μέτσοβο!!! Σας το γράφω πολύ-πολύ διστακτικά και με κάθε επιφύλαξη, γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και δεν είμαι 100% βέβαιος γιαυτό. Μπορεί να κάνω και λάθος, οπότε συγχωρέστε με.
Αλλά αν δεν κάνω λάθος, τότε σκέφτομαι ότι ο συγγραφέας του βιβλίου "Φωτιά και τσεκούρι" δεν μπόρεσε να πείσει το σπλάχνο του, θα μπορούσαν οι μακρινοί του απόγονοι να πείσουν τους Μετσοβίτες; Βρε, ξέρετε από Βλάχους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...