Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Αν δεν σου φτάνουν, φύγε!!!

Ενώ όλοι μας καλούμαστε να σφίξουμε το ζωνάρι μας, ενώ όλοι μας προσπαθούμε μέρα με την μέρα να σχεδιάσουμε τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό για να τα βγάλουμε πέρα χρονιάρες μέρες, υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που προκαλούνε. Μάλλον η λέξη "προκαλούνε" είναι πολύ μικρή για να αποτυπώσει το "αει σιχτίρ" που αυθόρμητα σου έρχεται να ξεστομίσεις όταν ακούς τον Κεδίκογλου να λέει αυτά που διάβασα στον φίλο Νάσο. Ας τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του...

Δεν τους φτάνουν τα 7000 το μήνα συν τα εξτρά και γκρινιάζουνε

Πρώτος και καλύτερος ο οποίος απλά θέλει να μας τρελάνει ο Σίμος Κεδίκογλου!!!!

Ο Σίμος λοιπόν προειδοποιεί ότι αν υπάρξει μείωση αποδοχών των βουλευτών τότε «δεν τα βγάζω πέρα» και ετοιμάζεται, όπως είπε, «να κλείσω το γραφείο μου στην περιφέρεια και να δέχομαι τους πολιτικούς μου φίλους στη Βουλή».

Τα σχόλια δικά σας.....(halkida.tv)

Σχόλιο: Έχουμε κατα καιρούς γράψει και ξαναγράψει για αυτόν τον ανεκδιήγητο βουλευτή, περισσότερο για να τον προφυλάξουμε από την αφέλειά του παρά για αυτά τα "χαριτωμένα" που λέει για να τα λέει...

Γιος πασόκου βουλευτή, υπηρέτησε στα παρίσια (της Γαλλίας) και πάντα με τις γνωριμίες του γνωστού πατέρα βουλευτή έγινε και βουλευτής!!! (23,Rue Galilee, - 17,Rue Auguste Vacquerie)

Σχετικά και εδώ

Ποτέ δεν διέψευσε ότι οι σπουδές του στο Παρίσι (1987 /1988) είχαν για πρώτη φορά τη πιο ρουσφετολογική εξυπηρέτηση ενός φοιτητή στο "Ινστιτούτο Ανατολικών Γλωσσών"... άραγε για πια γλώσσα μιλάμε; (βιογραφικό του ιδίου).

Η καθημερινή σχετικά με τις : "Κυβερνήσεις πέφτουν, τα τζάκια μένουν"

Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι συνταγματικά σεβαστή, όπως σεβαστή είναι και η δική μας καλόπιστη κριτική: Αγαπητέ βουλευτή εάν πράγματι δεν σου επαρκούν τα 7000+ τότε παραχώρησε την έδρα σου στον επόμενο επιλαχόντα του κόμματός σου...πού ξέρεις αυτού μπορεί και να του επαρκούν...

3 σχόλια:

  1. Οξω βρε...
    Ολοι οσοι, δεν σας φτανουν
    Μειωση, βεβαια, οπου πανε τζαμπα τρωνε, πινουν, δωρα, κι οι Ελληνες με 700 ευ πληρωνουν τα παντα.
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ <ΤΣΙΠΑ????τιποτα??αγνωστες λεξεις??πατε να δουλεψετε ,τι προσοντα εχετε??σουλατσαδορου πολιτικου??οξω βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξαναψηφίσω όποιο κόμμα πεί ότι θα μειώσει στο 1/3 τους μισθούς των προκλητικά υψηλόβαθμων. Και δε με νοιάζει αν θα είναι η Παπαρήγα ή ο Καρατζαφέρης. Δυστυχώς τα μπλόγκς τέτοια θέματα τα περνάνε στο ντούκου, τα γράφουν μισή φορά και ΔΕΝ επανέρχονται καθημερινά, με αποτέλεσμα να μην ασχολείται κανένας ουσιαστικά και να μην αισθάνονται πίεση στην Αθήνα. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕΕΕΕ;.

    Βλέπετε; Δεν ακούνε μόνο με μιά φορά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...