Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Κάθομαι και σκέφτομαι, τι καλά που είμαστε εμείς εδώ στην Άρτα, έχουμε όλα τα αγαθά του κόσμου, από τις τσέπες μας τρέχουν λεφτά, όλος ο κόσμος έχει δουλειά, στο δρόμο συναντάς ξέγνοιαστα, χαμογελαστά πρόσωπα, τα προϊόντα μας μοσχοπουλιούνται, καινούργια μαγαζιά ανοίγουνε και τα παλιά ευημερούνε και ο καημένος ο Νομάρχης μας, μαζί με τον Δήμαρχό μας, κάθονται ήσυχοι στην πλατεία, πίνοντας το καφεδάκι τους και παίζοντας το κομπολογάκι τους, ευχαριστημένοι από την ονειρική κατάσταση της πόλης.
Βέβαια, πού και πού σκέπτονται ότι καλό θα ήτανε να πάει και κάτι λίγο, λιγουλάκι στραβά βρε αδερφέ, έτσι για να φανούν κι αυτοί ότι παρεμβαίνουν και διορθώνουν τα πράγματα. Ίσως να επηρεάστηκαν από κάτι που διάβασαν στα
Καλά Νέα για την Ρόδο. Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια πράγματα, εδώ όλα τα 'χουμε σιάδ' !!!

"Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιούργησε η Νομαρχία Δωδεκανήσου στη Ρόδο και από σήμερα Τετάρτη αρχίζει η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν καθοριστεί βάσει των επίσημων στοιχείων της Διεύθυνσης Πρόνοιας. Υπενθυμίζεται, ότι η νέα αυτή δομή, που αποσκοπεί στην στήριξη οικογενειών αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην ΥΕΒ (Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων), απέναντι από το εργοστάσιο της ΚΑΙΡ.
Η τροφοδοσία και η αποθήκευση τροφίμων, όλα προσφορά ντόπιων επιχειρηματιών, συνεχίστηκε και χθες, με την προσωπική επίβλεψη του νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη, που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που επέδειξε ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς να στηρίξει έμπρακτα το νέο αυτό εγχείρημα.
«Κάθε μέρα που περνά προστίθενται και άλλοι Ροδίτες επιχειρηματίες που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους και δηλώνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν, αναγνωρίζοντας τον σκοπό λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ανακουφίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη όλων» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης, ευελπιστώντας ότι με τη συνεργασία και των δικαιούχων η όλη διαδικασία διανομής των τροφίμων θα εξελιχθεί ομαλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...