Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Γιατρέ μου βλέπω οράματα!!!

Αντιγράφω κατά γράμμα από το site του Δήμου :

"

Αποτύπωση ενός οράματος Τετραετές επιχειρησιακό πρόγραμμα μαμούθ με επενδυτικές δαπάνες που ξεπερνούν τα 243 εκατομμύρια ευρώ παρουσίασε – και ενεκρίθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο – η Δημοτική Αρχή. Ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης μίλησε για την αποτύπωση ενός οράματος που προδιαγράφει την κατεύθυνση και τις προτεραιότητες του Δήμου την ερχόμενη τετραετία. Η προσπάθεια κατάρτισης και υλοποίησης ενός Επιχειρησιακού Προγράμματος εντάσσεται σε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ με ενισχυμένο τον επιτελικό τους ρόλο, κατεύθυνση που άλλωστε προωθείται και από τα εθνικά και ευρωπαϊκά κέντρα λήψης των αποφάσεων"

Παιδιά είστε καλά ή να βάλω τις φωνές; Πάλι οράματα βλέπετε; Εντάξει καταλαβαίνω ότι του χρόνου έχουμε εκλογές κι αφού δεν μπορείτε να δείξετε έργα, πρέπει να φουμάρετε οράματα...
Για ποιό όμως επιχειρησιακό πρόγραμμα μαμούθ, ποιές επενδυτικές δαπάνες που ξεπερνούν τα 243 μύρια, ποιόν επιτελικό ρόλο του Δήμου μιλάτε;
Μπας και ζω σε άλλη πόλη, ή σας πήραν τα μαμούθ στο κυνήγι και χάσατε τα μυαλά σας;
Βρε, φροντίστε πρώτα να καθαρίσετε την πόλη που βρωμάει ολόκληρη, κάντε πρώτα τα αυτονόητα και μετά "ανοίξτε τα φτερά σας" για να κατακτήσετε το μέλλον και το όραμα.
Ανοίξτε πρώτα το κολυμβητήριο που δεν έχετε λεφτά να πληρώσετε το πετρέλαιο και μετά κάντε και ένα επενδυτικό πρόγραμμα μαμούθ.

Πληρώστε πρώτα τους δανειστές και τους πιστωτές σας, που ξεροσταλιάζουν έξω από τα γραφεία σας, μπας και σας πετύχουν πουθενά και τους δώσετε τίποτε για να κάνουν Χριστούγεννα και μετά αναλάβετε όποιον επιτελικό ρόλο θέλετε.

Πάντως σας ευχαριστώ που με κάνατε και γέλασα πρωινιάτικα, αγαπημένοι μου φαφλατάδες και για να σας το ξεπληρώσω σας αφιερώνω το παρακάτω βιντεάκι...

Τον ποιητή Φανφάρα τον θυμάστε;

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, Ο "ΠΑΝΟΣ" ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...