Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Δεν είναι κουτόφραγκοι !!!


Επιμένουμε να τους θεωρούμε ότι είναι τα κορόϊδα που θα μας δανείζουνε αδιαμαρτύρητα, με τους όρους που θέλουμε εμείς, οι μάγκες...
Τα καμπανάκια είχανε χτυπήσει, αλλά εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας. Τώρα κλαιγόμαστε γιατί "οι κερδοσκόποι τάβαλαν με την Ελλαδίτσα μας"!!!

Αυτό είναι το σχόλιό μου πάνω στην χτεσινή είδηση:

"Σε νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας μέσα σε λιγότερο από 50 μέρες (η προηγούμενη ήταν στις 22 Οκτωβρίου) προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings. Το χειρότερο απ' όλα, όμως, είναι ότι ο ξένος οίκος θεωρεί πως οι προοπτικές της χώρας είναι αρνητικές, στέλνοντας το μήνυμα ότι αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, θα προχωρήσει και σε περαιτέρω υποβάθμιση της χώρας.
Για πρώτη φορά στα τελευταία 10 χρόνια η Ελλάδα βαθμολογείται σε χαμηλότερο του «Α» κλιμάκιο, ενώ είναι και η μοναδική χώρα της Ευρωζώνης που αξιολογείται στην κατηγορία «Β». "


Κατά τα άλλα, εμείς συνεχίζουμε αμέριμνοι στο πλάνο των 100 ημερών, χωρίς γενικούς γραμματείς, χωρίς περιφερειάρχες, χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς, χωρίς εισπρακτικούς μηχανισμούς. Το μόνο που έχουμε, είναι "δικά μας" ΜΜΕ, που κατηγορούν τους "κερδοσκόπους"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...