Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Τα καλά να λέγονται, αρκεί να γίνονται κιόλας...

"Την παραχώρηση κατά χρήση στη ΔΗΚΕΔΑ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρταίων) ειδικών αιθουσών στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων για την ίδρυση και λειτουργία ΚΔΑΠ/ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες) και ΚΔΑΠ για παιδιά εργαζομένων γυναικών ηλικίας 6 έως 12 ετών, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας".

Το διάβασα στο site του Δήμου και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα πολύ, γιατί πιστεύω ότι επιτέλους και ο Δήμος της Άρτας πρέπει να αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση της ανακούφισης των λιγότερο τυχερών δημοτών του.
Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που ακούγονται ότι το 2010 είναι προεκλογική χρονιά
και γιαυτό "τους πήρε ο πόνος". Ας προχωρήσει η ενέργεια κι ας έχει οποιαδήποτε αφορμή. Αρκεί μόνο να μην μείνει και αυτό σε επίπεδο εξαγγελίας. Τέλος πάντων, εδώ είμαστε όμως για να ελέγξουμε...
Και εάν πραγματικά θέλουν να σταθούν κοντά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, ας κοιτάξει η Δημοτική Αρχή, μήπως είναι δυνατόν να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη από άπορους συμπολίτες μας, που ζούνε με προνοιακά επιδόματα ή αν μπορούνε να "παγώσουνε" και να μην αυξηθούνε τα τέλη καθαριότητας στους άνεργους, που δυστυχώς όλο και περισσότερο αυξάνουν σε αυτή την πόλη.

Ας το κάνουν και με ιδιοτέλεια, σκεπτόμενοι τους ψήφους, δεν με νοιάζει. Ας το κάνουν όμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...