Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ο εμβολιασμός στην Άρτα. Πού και πότε...


Από σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία του το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στην Άρτα, στη Δ/νση Υγείας & Πρόνοιας στο οποίο θ' αρχίσουν να εμβολιάζονται οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες (Αστυνομικό και Πυροσβεστικό Σώμα, Νομαρχίες, Δημαρχεία και ΔΕΚΟ). Το κέντρο αυτό θα λειτουργεί μόνο καθημερινές 9π.μ.-1μ.μ.
Από το Σαββατοκύριακο – κι αφού έρθει η έγκριση του ΚΕΕΛΠΝΟ – θ’ αρχίσουν να λειτουργούν δύο ακόμη εμβολιαστικά κέντρα στην Άρτα, στο 1ο και στο 2ο δημοτικό σχολείο, στα οποία θα εμβολιαστούν οι υγιείς ομάδες του πληθυσμού από 14 έως 50 ετών. Αυτά θα λειτουργούν μόνο Σαββατοκύριακο, από 9π.μ.-1.30μ.μ, που είναι κλειστά τα σχολεία.
Καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε η ομάδα των γιατρών να στελεχωθεί και με εθελοντές παιδιάτρους για να μπορούν να εμβολιάζονται και τα μικρά παιδιά στο εμβολιαστικό κέντρο στη Δ/νση Υγιεινής. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραπέμπονται στο Νοσοκομείο για τον εμβολιασμό.
Ήδη από προχθές άρχισε να λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο και στα ιατρεία του ΙΚΑ (πίσω απ’ την Αγία Θεοδώρα), από τις 9π.μ.-11π.μ., στο οποίο καλούνται να προσέρχονται για να εμβολιαστούν οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...