Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Έρχεται ο λογαριασμός


Αυτός ο κύριος με την αντιπαθητική φάτσα, αυτός ο Αλμούνια, που τα επόμενα χρόνια θα χρησιμοποιούμε το όνομά του, για να τρομάξουμε τα παιδιά μας για να τρώνε όλο το φαγητό τους, μας έστειλε καινούργια μαντάτα...

"Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία και με την αναθεώρηση των προηγούμενων στοιχείων για το έλλειμμα της Ελλάδας, είναι προφανές ότι
δεν υιοθετήθηκαν αποτελεσματικά μέτρα από την προηγούμενη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών."

Δηλαδή, όχι ακριβώς μαντάτα, κανονικό τελεσίγραφο έστειλε, γιατί μας είπε ότι από την άλλη εβδομάδα, θα ισχύει το "πού σε πονεί και πού σε σφάζει"... Για την ακρίβεια είπε:


"Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας του ελλείμματος. Η πρώτη διαδικασία θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα."


Κοντολογής μας είπε:

"Μάγκες, όλο αυτό το παραμύθι με το όσα φάμε, όσα πιούμε κι όσα μάσει ο ...τάχας μας, πάει, τέλειωσε, περάστε από το ταμείο για τον λογαριασμό"!!!

Και έτσι βλέπω την Κατσέλη να δηλώνει ότι εμείς θέλουμε να σας τα δώσουμε τα ταγμένα, αλλά δεν μας αφήνει ο Αλμούνια, τον Παπαθανασίου να δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ κορόιδεψε προεκλογικά τον λαό, την Κατσέλη να ματαδηλώνει ότι ο Αλμούνια είπε: "δεν υιοθετήθηκαν αποτελεσματικά μέτρα από την προηγούμενη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών", άρα φταίει η ανικανότητα της Ν.Δ. και έτσι τέλειωσε το παραμύθι και ζήσαμε εμείς σκατά κι αυτοί καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...