Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να ζούμε τις στιγμές της...

Πριν πολλά χρόνια, τον Ιούλιο του 1990, οι τρεις μεγάλοι τενόροι, Λουτσιάνο Παβαρότι, Πλάθιντο Ντομίνγκο και ο Χοσέ Καρρέρας συναντήθηκαν και ένωσαν τις φωνές τους μαγεύοντας τους πάντες.
Πραγματικά η νύχτα εκείνη χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μαγική. Πρόκειται για την αξέχαστη συνύπαρξη επί σκηνής στα Λουτρά του Καρακάλα στη Ρώμη των τριών σύγχρονων μύθων της εποχής Λουτσιάνο Παβαρότι, Πλάσιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας.

800 εκατομμύρια κόσμου περίμεναν εναγωνίως το μουσικό αυτό γεγονός, το οποίο αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη διαφημιστική επιτυχία στην ιστορία της κλασσικής μουσικής.




Τραγουδώντας τις γνωστότερες επιτυχίες τους, οι τρεις τενόροι ικανοποίησαν με το παραπάνω ακόμη και τον πιο απαιτητικό θεατή. Ο ενθουσιασμός, το δέος και η απόλαυση είναι λέξεις που ωχριούν μπροστά στα απερίγραπτα συναισθήματα που γεννήθηκαν στη ψυχή του κάθε θεατή.
Θα μου πείτε, πώς το θυμήθηκα τώρα, απόγευμα Σαββάτου και τι με έπιασε.
Έλα μου ντε, να είναι ότι έχω ανάγκη να γαληνέψει κάτι την ψυχή μου, να είναι ότι με αναστάτωσε ένα τηλεφώνημα, πάντως το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι η ζωή αποτελείται από μοναδικές στιγμές που πρέπει να τις ρουφάμε πριν χαθούνε...

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΛΗΣΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...