Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τα αποτελέσματα της Άρτας...


ΚΑΙ στην Άρτα τα αποτελέσματα των χτεσινών εκλογών έδωσαν καθαρό νικητή τον Αντώνη Σαμαρά, παρά την ξεκάθαρη "αβάντα" που είχε η Ντόρα από την πλειοψηφία του "γνωστού" ντόπιου μηχανισμού. Ήταν άλλο ένα μήνυμα του κόσμου, ότι θέλει να ξεμπερδεύει με τα κυκλώματα.
Για αυτούς που τους αρέσουν οι αριθμοί:

Στο Ν. Άρτας ψήφισαν 6.544 εκλογείς. Έγκυρα ψηφοδέλτια 6.483. Άκυρα 53. Λευκά 8.

Ο Αντώνης Σαμαράς έλαβε 3.464 ψήφους (53,44%), η Ντόρα Μπακογιάννη 2.668 (41,15%) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 351 (5,41%).


Ανά Δήμο έλαβαν:

Δ. Αρταίων (στα τρία εκλογικά τμήματα): Α. Σαμαράς 1.135, Ντ. Μπακογιάννη 924, Π. Ψωμιάδης 124.

Δ. Αράχθου (στα δύο εκλογικά τμήματα): Α. Σαμαράς 434, Ντ. Μπακογιάννη 154, Π. Ψωμιάδης 43.

Δ. Βλαχερνών: Α. Σαμαράς 284, Ντ. Μπακογιάννη 157, Π. Ψωμιάδης 24

Δ. Ηρακλείας: Α. Σαμαράς 75, Ντ. Μπακογιάννη 118, Π. Ψωμιάδης 12.

Δ. Κομποτίου: Α. Σαμαράς 207, Ντ. Μπακογιάννη 194, Π. Ψωμιάδης 16.

Δ. Γ. Καραϊσκάκη: Α. Σαμαράς 101, Ντ. Μπακογιάννη 160, Π. Ψωμιάδης 8.

Δ. Ξηροβουνίου: Α. Σαμαράς 171, Ντ. Μπακογιάννη 75, Π. Ψωμιάδης 13.

Δ. Πέτα: Α. Σαμαράς 210, Ντ. Μπακογιάννη 134, Π. Ψωμιάδης 26.

Δ. Αγνάντων: Α. Σαμαράς 37, Ντ. Μπακογιάννη 187, Ψωμιάδης 5.

Δ. Αθαμανίας: Α. Σαμαράς 175, Ντ. Μπακογιάννη 148, Π. Ψωμιάδης 23.

Δ. Αμβρακικού: Α. Σαμαράς 150, Ντ. Μπακογιάννη 123, Π. Ψωμιάδης 21.

Δ. Τετραφυλίας: Α. Σαμαράς 126, Ντ. Μπακογιάννη 99, Π. Ψωμιάδης 5.

Δ. Φιλοθέης: Α. Σαμαράς 359, Ντ. Μπακογιάννη 195, Π. Ψωμιάδης 31.

6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που οι Ηπειρώτες θέλουν μια αλλαγή στην πολιτική και η Προεδρεία της Ν.Δημοκρατείας άλλαξε αρχηγό.
    Καλή σου εβδομάδα πατριωτάκι.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεία σου,

    Χαίρομαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και εκανες την συγκεκριμενη αναρτηση. Θυμαμαι σε προηγουμενες επισημανσεις στο blog σου, να αναφερεις την σιγουρη επικρατηση της Ντορας στον νομό Αρτας. Να αποφευγεις να αναφερεις την αξιοσημειοτη συγκεντρωση του Αντωνη Σαμαρα στο Βυζαντιο. Να μιλας για μηχανισμους της Ντορας στην αρτα χωρις να αναφερεις οτι οι συγκεκριμενες πολιτικες δυναμεις ηδη απετυχαν να εκλεγουν στις εκλογες του οκτωμβρη( Παπαγεωργίου, Καραμπίνας, Στύλιος, Λουκία). Απλά φαίνεται με βάση αυτά που βλέπω οτι εισαι άπειρος οσον αφορα το πολιτικο σκηνικό στην Άρτα και το πώς διαμορφώνεται. Ξέρω οτι θα κόψεις το σχόλιο μου οπως έχεις κάνει και με αλλά, απλα θα ήθελα να σου γίνει κατανοητό οτι οταν γράφεις κατι για πολιτική μην γραφεις οτι σου κατέβει στο κεφαλι... χρειάζεται πολιτική σκέψη την οποία δείχνεις να μην έχεις.

    Σευχαριστω
    ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΒΑΝΤΑΡΕΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΠΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    http://antikeimenikh.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ανώνυμε λυπάμαι αν σε διαψεύδω και δημοσιεύω το σχόλιό σου ΑΛΛΑ χαίρομαι που ούτε greeklish γράφεις, ούτε βρίζεις, γιατί είναι οι μόνοι λόγοι που θα μπορούσα να σε "κόψω" στο παρελθόν.
    Όσο για το ζουμί της υπόθεσης, αγαπητέ Ανώνυμε και εσύ φίλε Κώστα, από την παρακάτω ανάρτησή μου τι καταλαβαίνετε; (γράφτηκε στις 11/11)

    "Αφιερωμένο στα Αρτινά Ντοράκια...(http://aletri.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html)
    Βρε αδέρφια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια χολή, από χτες δεν σταματάτε να σκούζετε για προδότες και αποστάτες. Ξαναθυμηθήκατε τα ΚΕΠ και τις ΠΟΛΑΝ και πυροβολάτε ασταμάτε την συμμαχία των αποστατών!!! Βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα δηλαδή, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!
    Εντάξει, καταλαβαίνω ότι το 70-80% των πρωτοκλασάτων κομματικών της Άρτας συντάχτηκαν γύρω από την κρητική κορμοστασιά της... Υποψιάζομαι και το γιατί:
    Επειδή μάλλον, ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό, ο Κώστας ο Παπασιώζος, ο καμπίσιος, ο "λασπιάς", όπως τον λένε οι "πρωτευουσιάνοι" αστοί, τρομάρα τους, υποστηρίζει την υποψηφιότητα Σαμαρά... Έ, δεν τον πολυπάνε οι κομματικοί τον Κώστα και πολύ τους κακοφάνηκε που ο λαός της Άρτας είχε διαφορετική άποψη. Δεν πειράζει, ξύδι!!!
    Ας το πιούνε με το ζουμί τους, όπως σιγά-σιγά πρέπει να καταλάβουνε ότι ο δρόμος προς την καρέκλα του αρχηγού δεν είναι ανθόσπαρτος, αλλά έχει πολλά ...ΣΑΜΑΡΑκια!!!"

    Ο Ανώνυμος καταλαβαίνει ότι αναφέρω την "σιγουρη επικρατηση της Ντορας στον νομό Αρτας" και ο Κώστας καταλαβαίνει ότι "αβάνταρα τη Ντόρα" .
    Εντάξει κι εγώ τι πρέπει να κάνω για να δείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ
    Ο ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΤΙΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ
    ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

    ΑΡΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pros ΚΕΝΤΡΙ..
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΤΙΝΟ-Η ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ,
    2.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΙΑΔΕΣ,ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ [ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΖΕΡΒΑΙΟΙ ΤΑ ΧΤΙΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ],ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΘΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΦΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΤΗΣΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΚΑΠΗΛΕΙΑ...ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΑΡΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΓΑΡΙΑ ,ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΣΚΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ .ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
    ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...