Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τέτοια στάνη έχουμε, τέτοιο τυρί βγάζουμε...


Η κούρσα της διαδοχής στη ΝΔ ξεκίνησε ως μια αναπόφευκτη διαδικασία λόγω της παραίτησης του Κ. Καραμανλή και αφού πέρασε από σαράντα κύματα, κατέληξε σε μια αηδιαστική εικόνα αλληλοκαρφωμάτων και υπαινιγμών.
Μπορεί το επίπεδο ακόμα και τώρα να είναι πολύ υψηλότερο από την αντίστοιχη περίοδο του ΠΑΣΟΚ που οι αντίπαλοι σκυλοβρίζωνταν δημοσίως κάθε μέρα, αλλά παρόλα αυτά η σημερινή εικόνα της ΝΔ είναι τουλάχιστον αηδιαστική.

Το πλέον προβεβλημένα στελέχη παίρνουν δημόσια θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου και από τη στιγμή που το κάνουν αρχίζουν τον πόλεμο εναντίον των "αντιπάλων".

Εάν αυτά τα στελέχη έδειχναν τον ίδιο ζήλο που δείχνουν σήμερα στην υπεράσπιση του εκλεκτού τους όταν ασκούσαν την κυβερνητική εξουσία σήμερα θα βρίσκονταν ακόμα σε υπουργικές θέσεις.

Εάν αγωνίζονταν με το ίδιο πάθος για τη χώρα και το καλό του λαού όπως αγωνίζονται τώρα για το θάψιμο του αντιπάλου τους, η εικόνα της Ελλάδας σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική...

Εάν έκαναν την ίδια κινητοποίηση πόρτα πόρτα που κάνουν σήμερα για ενισχύσουν τον έναν ή τον άλλο, ασφαλώς και δε θα ήταν 1.000.000 το πλήθος των ψηφοφόρων που γύρισαν την πλάτη στην ΝΔ
Εάν έδειχναν τη ίδια αφοσίωση στον Καραμανλή όπως αυτή που δείχνουν σήμερα στους υποψήφιους αρχηγούς, σε βαθμό που να θυμίζει πάθος και μανία, τότε ο Καραμανλής, ίσως και να διατηρούσε ένα αξιοπρεπές ίχνος υστεροφημίας.

Αυτά όμως είναι τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ και τέτοια εικόνα μόνο μπορούν να δημιουργήσουν.
Αυτά είναι τα στελέχη που έφεραν το -10,5% και συνεχίζουν ακάθεκτα.
Αυτά είναι τα στελέχη που δυστυχώς θα είναι και πάλι εδώ στις 30/11
"Αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε" που λένε και οι προπονητές.

φίλε μου από την Πολιτική Πρόταση, εσύ καλά τα λες και καλά αναρωτιέσαι. Και μιας και σε έπιασε το "κισμέτ" στο τέλος της ανάρτησής σου, να προσθέσω κι εγώ το Ηπειρώτικο : "Τέτοια στάνη που 'χουμε, τέτοιο τυρί θα βγάν'"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...