Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Λέτε να δούμε τον Στέφανο, Πασά στα Γιάννενα;

Το διάβασα στην φίλη Βάσω και το αναδημοσιεύω με πολύ επιφύλαξη, γιατί πολύ χλωμό το κόβω, ο Στέφανος να έστειλε βιογραφικό και να πέρασε από διαδικασία αξιολόγησης μέσω e-government...
Εκτός κι αν οι παλιοί αγωνιστές δεν χρειαζονται τέτοια φλώρικα τεχνοκρατικά τερτίπια. Όσοι φόρεσαν κάποια στιγμή ζιβάγκο, αυτοδίκαια περνάν μπροστά!!!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:



"Όσο η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν αποφασίζει να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό και μεταξύ των άλλων να διορίσει και τους Περιφερειάρχες, τόσο τα σενάρια και η ονοματολογία θα φουντώνουν. Το τελευταίο, με αφορμή και την παρουσία του στα Γιάννινα, φέρνει στην Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Ηπείρου τον Στέφανο Τζουμάκα. Τον άλλοτε υπουργό.
Σε μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρο ότι θα βρει πολλούς και καλούς φίλους στην περιοχή. Είναι επίσης σίγουρο ότι, στην ίδια περίπτωση, το πρόβλημα θα το έχουν στο ΠΑΣΟΚ και θα τρίβουν τα χέρια τους στη Νέα Δημοκρατία. Τους λόγους εύκολα μπορεί να τους υποθέσει ο καθένας."

Αυτά γράφει η Βάσω και πάντως έτσι και γίνει κάτι τέτοιο, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος με αυτά που θα βγάζουν στη φόρα οι διάφοροι "στραβομουτσουνιασμένοι".
Εγώ πάντως εύχομαι στον Αρτινό Στέφανο να έρθει να γίνει Περιφερειάρχης, έτσι, για να μπούμε στο μάτι των Γιαννιωτών, που όλο στην γωνία μας έχουνε και πού και πού μας πετάνε κι ένα ξεροκόματο να μην φωνάζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...